.

el concert de El Consorcio serà el plat fort del programa d’aquest cap de setmana.

Salou comença a celebrar la festa major Nits Daurades 2018 amb un gran ventall d’activitats per aquest cap de setmana pensades tant pels salouencs/ques, com pels milers de turistes que es troben a Salou durant l’època estival. Després de l’espectacle de flamenc d’ahir al vespre amb la companyia Monica Novillo i Pepe Flores avui continuen els actes festius amb un programa que aposta, un any més, per múltiples actes com els focs d’artifici, la música, la cultura i la tradició, i les activitats infantils, així com les actuacions d’artistes reconeguts. Totes les activitats del programa són de caràcter gratuït.

Avui, divendres 10 d’agost, la regidoria d’Infància realitzarà un conjunt de tallers contra la calor i l’avorriment amb inflables refrescants adreçats als més petits de la casa, que tindran lloc a la urbanització Xalets de Salou de 16:30 a 19:30 hores. Per aquesta raó, l’Espai d’Infància Estació del Carrilet romandrà tancat durant la tarda d’avui.

Seguidament, a les 20 hores, la plaça de les Comunitats Autònomes es convertirà en l’escenari de l’espectacle de folklore aragonès, a càrrec del Grup Folklòric Jaime I i el grup convidat Grupo de Jotas Acordes Navarros. El darrer acte de divendres serà la segona Trobada de Batucades amb la participació del Grup Atabaladors de Salou i colles convidades. El recorregut s’iniciarà des del Patronat Municipal de Turisme i de la Font Lluminosa a les 22 hores, fins arribar a la plaça de les Comunitats Autònomes.

Dissabte, música clàssica i talent local

Per altra banda, el dissabte 11 d’agost tindrà lloc el concert de Catalan Brass Philharmonic Quintet-Joficat, dins el Festival Internacional de Música Costa Daurada – Salou, a les 20:30 hores a l’Espigó del Moll. Posteriorment, la plaça de les Comunitats Autònomes acollirà la segona edició del Salou Art Festival en la que confluiran diferents artistes locals del municipi amb la finalitat de potenciar el talent local. El presentador de la sessió serà –un any més- el periodista televisiu Jordi Vinyoles de TAC12, el qual farà d’amfitrió del festival que arrencarà a les 21 hores i que s’allargarà fins passada la mitjanit.

Diumenge: folklore català i el Consorcio

El cap de setmana finalitzarà amb un conjunt d’actes durant el vespre del diumenge. A les 20 hores, la zona de l’Espigó del Moll rebrà la ballada de sardanes, a càrrec de la Cobla de Reus Jove i l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa. Els espectadors també podran gaudir durant el vespre de la tradicional Nit del Foc, que iniciarà a les 19 hores amb la plantada a la Plaça Francesc Germà, al Passeig Jaume I, i que comptarà amb la participació del Grup de Diables Maleïts i Bruixes Latemó, Xaloc, la Morena de Salou i els diversos grups convidats. Serà a les 22 hores quan es doni el tret de sortida al correfoc a la Font Lluminosa, recorrent el Passeig Jaume I fins arribar a les Fonts Cibernètiques.

Finalment, el concert de El Consorcio serà el plat fort del programa d’aquest cap de setmana. La popular formació de Bilbao actuarà diumenge a les 23 hores a la plaça de les Comunitats Autònomes, on, després de quasi 50 anys de trajectòria, presentarà la seva gira “El Consorcio, eres tú…” amb una selecció dels seus millors 50 èxits, com “Eres tú”, “Desde que tú te has ido” o “Frenesí”, “Amor de hombre”, “chaca cha del tren”, entre molts d’altres.