TOTS 21

Els play offs de Superlliga 2 es jugaran a València del 9 a l’11 d’abril. Foto: Cedida

La Reial Federació Espanyola de Voleibol (RFEVB) va anunciar el passat 22 de març la seu de la celebració de la fase final de Superlliga 2 Masculina. Els play offs es jugaran els propers 9, 10 i 11 d’abril a València, seu de l’equip amfitrió, el Leleman VB València.

Els dos primers classificats de cada grup participen en una fase final que definirà les dues places d’ascens a la Superlliga masculina. Aquest dimarts, 23 de març, els sis equips han quedat repartits en dos grups en el sorteig realitzat per la Reial Federació Espanyola de Voleibol. Al grup A competiran el Léleman VB València, l’iIntasa San Sadurniño i l’Arona Intersport, mentre que al grup B participaran Extremadura Grup Laura Otero, Tarragona SPiSP i Cisneros Alter.

Els dos grups disputaran una primera volta per conformar la classificació que decidirà les semifinals de la tarda de dissabte 10 d’abril. Els seus vencedors jugaran la gran final el diumenge 11 d’abril amb la plaça d’ascens a Superlliga Masculina garantida, el guanyador es proclamarà campió de la Superlliga Masculina 2. Els de Sant Pere i Sant Pau jugaran el primer partit divendres 9 d’abril a les 10 h, contra el Cisneros Alter Voleibol.

Els cooperativistes es preparen ja per una competició que podria suposar l’ascens a la màxima categoria, intensificant els entrenaments i la preparació, sense descartar algun partit amistós abans del play off.

Redacció