.

.

TOTS 21

Foto d'esportistes del Club de Tennis de Tarragona

Foto d’esportistes del Club de Tennis de Tarragona

Aquest dijous 20 de Juny, el President del Club Tennis Tarragona, Pere LL. Bergada, El Director esportiu de la Reial Federació Espanyola de Tennis, Javier Soler, Joan Plana, Representant de l’esport a Tarragona, Antoni Reig, Director del Consell Català de l’Esport, Manel Albiac, vocal de la FCT, Mº Jose Lopez, Consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona i Els Responsables del Torneig Lluís Yebra López i Antonio Poveda, han fet la presentació oficial en roda de premsa a les 13:00h a la sala d’Actes del Club de la 44º edició del Campionat Mapfre d’Espanya Cadet Individual i Dobles que es disputarà a les instal·lacions del club tarragoní del 22 al 30 de juny de 2019.

El Club Tennis Tarragona, dintre del seu pla estratègic te clar que com a institució i club referent al territori ha de ser seu i aspirar a l’organització dels esdeveniments més prestigiosos del país. Els jugadors de la província, tindran al seu abast un torneig de gran nivell on podran mesurar-se amb els millors jugadors de la seva categoria sense necessitat de fer una gran despesa econòmica en desplaçaments, allotjaments i dietes. Pol del Castillo, Dani Martinez, Marc Boada, Mario Monclús i Caludia Casas seran els representants, del Club Tennis Tarragona, en aquesta festa del Tennis Nacional.

Aquest campionat, que acolleix als campions i sots-campions de totes les comunitats autònomes, esta considerat un dels campionats més prestigiosos a nivell estatal, en edicions anteriors, s’han alçat amb el trofeu: Feliciano Lopez, Alex Corretja, Marc Lopez, Fernando Verdasco, Nicolas Almagro, Pablo Carreño, David Ferrer (finalista) en categoria masculina i Conchita Martinez, Marta Marrero, Paula Badosa, Sara Sorribes, Garbiñe Muguruza (finalista), Lara Arruabarrena (finalista). Els partits començaran aquest mateix dissabte 22 de juny i les finals individuals estan programades per al diumenge 30 de juny a les 10:00h.

El Club convida a tots als aficionats d’aquest esport que s’hi vulguin apropar per gaudir d’aquest gran esdeveniment on l’entrada es totalment gratuïta. Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Tarragona o a les seves xarxes socials.