.

.

TOTS 21

Berni Álvarez, tècnic del CBT

Berni Álvarez, tècnic del CBT

El CBT visita dissabte la pista del Grupo Eulen Carrefour el Bulevar de Àvila, en un matx que donarà inici a les 7 de la tarda. Els blaus, que van descansar la setmana passada, buscaran aconseguir la victòria davant d’un equip que ha guanyat els dos primers partits de lliga. Al seu torn, els castellans es van imposar al Barça B i al Bàsquet Pla.

L’equip local compta amb un molt bon joc interior en que combinen el físic amb un excel·lent joc al poste baix. Duty, Johnson i sobretot Nared (13 rebots de mitja) són grans rebotejadors i bons jugadors al pal baix. Per fora, tant Arturo Fernández com Sergio Rodríguez estan tirant amb molta confiança de tres amb els espais q els generen els interiors. Rodriguez 50% triples, Fernández 20 punts mitja. A més tenen recanvis joves molt interessants. Ballesta bon director, Linsdrom ( suec cedit del Madrid) amb molt bona mà i Young ( cedit estudiantes) molt complert i capaç de generar els seus tirs).

Els blaus han viatjat a Àvila amb la baixa per segona setmana de Ferran Torres. Una absència molt sensible en els esquemes de Berni Álvarez, i més si es té en compte que Dominique Ferguson ha estat dubte fins l’últim moment degut a les molèsties que arrossega. Qui tampoc està segur que jugui és l’escorta tarragoní Gerard Santiago amb un esquinç al turmell. Si bé tant Santiago com Ferguson van poder completar dijous l’entrenament.

Una de les claus del partit serà el rebot, segons l’entrenador del CBT. “Hem de controlar molt bé el rebot. Amb les baixes que tenim serà una batalla difícil però és bàsic estar bé en aquest aspecte. També haurem de ser capaços de jugar més a camp obert i no tant a mitja pista que és on es trobem més còmodes.