.

.

TOTS 21

El Catllar s’adhereix al manifest del 25N

L’Ajuntament del Catllar commemorarà el proper dissabte, 25 de novembre, el Dia internacional contra la violència envers les dones amb una programació que inclou diferents activitats.

A les dotze del migdia, al camp de futbol municipal, es farà la lectura institucional del Manifest del Dia internacional contra la violència envers les dones i després s’inaugurarà el Mural contra la violència masclista. És obra de Trifon Cristian, de l’Associació Murals de Tarragona. L’Agrupació de Dones del Catllar repartirà díptics “Una petjada endavant”. Tot seguit, es disputarà un partit amistós entre els equips femenins dels clubs esportius de futbol i futbol sala del municipi.

A la tarda seguirà la programació, a partir de les sis de la tarda, al Centre Cultural. Es portarà a terme lectura institucional del Manifest i es farà una encesa d’espelmes a càrrec de l’Agrupació de Dones del Catllar. Finalment, l’actriu, pallassa i cantautora Núria Clotet portarà a l’auditori catllarenc el seu espectacle social “Jo i la meva futura jo”, que proposa l’apoderament a través de l’humor i l’assertivitat i on la veu de la dona es converteix en una eina d’equilibri.