.

.

TOTS 21

La Regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Torredembarra presenta el Casal de Nadal ‘Gaia, Wonka’, que es durà a terme del 27 al 30 de desembre, de 17 a 20 h, al Casal Municipal, amb la realització tècnica de l’entitat Viu Lleure. Està dirigit a infants de 3 a 12 anys (de P3 a 6è). Enguany la temàtica central està dedicada a les joguines i els tresors amagats.

Les inscripcions s’inicien avui i restaran obertes fins al proper 27 de desembre. Les places són limitades i es prioritzarà els infants empadronats a Torredembarra. La inscripció és gratuïta i també es disposarà de servei de vetllador/a per a aquells nens o nenes amb necessitats educatives especials.

Gaia és un personatge social que li agrada conèixer la gent i les seves particularitats. Després de viatjar pel món sencer a través de la seva porta màgica, ha conegut milers de formes de jugar i aprendre alhora. Aquesta vegada cal la col·laboració de la canalla de Torredembarra per trobar un tresor amagat al municipi. Té relació amb la fabrica de joguines de Gaià Wonka, on diuen que del no res fan joguines inimaginables! Alguna cosa tindrà que veure el Nadal i el solstici d’hivern, perquè just per aquest dies la lluna desapareixerà del cel! S’aconseguirà, plegats, retornar la lluna al cel i el secret de les joguines màgiques?

El Casal de Nadal està organitzat aplicant totes les mesures per a la prevenció de la Covid-19, amb grups bombolla de deu infants que treballaran tallers on podran desenvolupar la seva creativitat i imaginació.

Les inscripcions es duen a terme a la pàgina web www.viulleure.cat i per a qualsevol informació cal dirigir-se al telèfon 722851002 o al correu electrònic torredembarraviulleure@gmail.com

D’altra banda, la Regidoria de Joventut i Infància recorda que tots aquells/es joves que siguin monitors/es, directors/es, si han cursat el Grau d’animació sociocultural o tenen experiència en el sector del lleure poden formar part de la borsa de treball destinada al lleure educatiu. Cal que enviïn el currículum a clubfeina@torredembarra.cat. En el cas que es necessiti realitzar pràctiques, es pot contactar amb la Regidoria al telèfon 616 02 11 15.

Redacció