.

Els vallesans Dr. Prats tot i ser un grup jove van néixer l’any 2015, acumulen una sòlida trajectòria musical.

Els Porto Bello van néixer a Altafulla l’any 2015 de la complicitat de dos germans, Joanet i Tonet Blàzquez.

Un nou concert s’afegeix a les festes de Santa Tecla. El dilluns 17 de setembre Dr Prats i Porto Bello pujaran a l’escenari de la plaça de la Font per presentar els seus darrers treballs. Es tracta de dues bandes que aquest estiu han recorregut els escenaris de festes majors i festivals com l’Acampada Jove, el festival Clownia i les Barraques de Sitges, entre molts d’altres llocs.

Els vallesans Dr. Prats tot i ser un grup jove van néixer l’any 2015, acumulen una sòlida trajectòria musical. Aquest any presenten el seu tercer disc Venim de lluny als principals escenaris del territori. La nit del 17 de setembre tocaran per primera vegada a Tarragona. Els acompanyaran els Porto Bello, nascuts a Altafulla l’any 2015 de la complicitat de dos germans, Joanet i Tonet Blàzquez, músics de nombroses formacions del territori, aporten, festa, disbauxa i entreteniment al panorama musical català.

El concert del dia 17, s’afegeix a la programació musical d’aquesta Santa Tecla que presenta propostes per a tots els públics. Des del gran concert de l’Anella Mediterrània que amb un esperit revival anirà a càrrec de El último tributo i la Orquestra Mondragón, quan es compleixen 25 anys de la seva primera actuació per les festes de Santa Tecla. La música estarà present durant els 10 dies de festa que portaran a la ciutat els concerts de Joan Reig, Kepa Junkera, el Niño de la Hipoteca, a més de les revetlles i les propostes musicals de la Capsa de Música amb la semifinal del concurs Sona9 i, un any més, La Terrasseta als jardins de Saavedra on hi haurà Oscárboles o els Harrison Ford Fiesta, entre d’altres.

A més, les Tecletes celebren el seu desè aniversari i ho faran amb una gran festa el 14 de setembre a partir de les 17,30h a la plaça Verdaguer de Tarragona. “Amb el nou concert Dr Prats i Porto Bello, dues bandes del territori que han fet gires estiuenques plenes d’èxit, afegim una nit més de festa a Santa Tecla a un dels llocs més emblemàtics de la ciutat com és la plaça de la Font” ha explicat la consellera de Cultura i Festes, Begoña Floria que ha assegurat que “un cop tancat el programa i els patrocinis, hem valorat que teníem opcions d’ampliar la programació amb aquest concert, que arrodoneix molt millor l’oferta musical de la nostra festa major, cobrint tots els públics”.