.

.

TOTS 21

Nombrosos actes poblaran la celebració del Dia de la Dona

L’Ajuntament de Tarragona ha programat un seguit d’actes per celebrar el Dia Internacional de les Dones, dissabte 8 de març. Els actes van encetar-se dimarts amb la presentació d’un llibre sobre salut femenina, continuen demà a l’Antiga Audiència que acull un cinefòrum amb la projecció de la pel·lícula ‘Msilale Wanawake. Mujeres de Kiva Sur caminando’, organitzat pel Comitè Català de l’ACNUR.

Els actes centrals de commemoració del Dia Internacional de la Dona seran el divendres dia 7 de març. A les 11.30h. se celebrarà el lliurament dels guardons del 14è Concurs Literari Relats de Dones. També es farà la lectura de les obres premiades al Saló de Plens de l’Ajuntament de Tarragona.

A les 13.00h a les escales de l’Ajuntament a la Plaça de la Font es farà la Lectura del Manifest. A continuació, a les 14.00h. se celebrarà un dinar dels col·lectius de dones al restaurant Cal Blay de l’Hotel Imperial Tàrraco on assistirà l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros.

A les 18.00h. es farà el lliurament dels Punts de Llibre Tarragonines a Teresa Fortuny, Rosa Gairal, Anna Guasch i Isabel Sans. L’acte se celebrarà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Tarragona. El dia acabarà amb la inauguració de l’exposició “Mar de Dones” a les 19:30h al Pati Jaume I que comptarà amb una performance de l’Escola de Dansa Indra. La mostra recull obres de Teresa Baena, Avelina Jara, Jordi Figuerola, Andrea Eidenhammer, Eva Mar, Manel Pedrol, Cristina Plaza, Lilian Rosales i Maite Valero i es podrà veure fins al 17 de març.