.

.

TOTS 21

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 47 anys com a presumpte autor dels delictes d’amenaces i desordres públics. Els fets han passat aquesta matinada. Poc després de la mitjanit el cos policial ha rebut la trucada que un veí del carrer Priorat, al barri de Torreforta, estava llençant objectes per la finestra de cada seva, situada en un tercer pis.

Una dotació que patrullava pel barri s’ha desplaçat al lloc dels fets i ha comprovat com a l’entrada de l’immoble hi havia una gran quantitat d’objectes: cadires, mobles, vidres, pots de pintura, ferros, etc. A més, els agents també han observat com un individu llençava objectes des del tercer pis mentre cridava insults i amenaces.

Un cop dins de l’edifici, diferents veïns de l’immoble han assegurat que l’inquilí del pis des d’on es llançaven objectes és una persona incívica, amb una actitud violenta i que no és la primera vegada que llença mobiliari per la finestra.

Després de diversos precs, l’individu ha obert la porta de l’edifici, moment en què ha amenaçat de mort els agents. Els policies han hagut de reduir l’home per la força, ja que oposava resistència física i amenaçava amb un cisell.