.

Els mossos es trobaven fent un control estàtic de velocitat i van detectar un turisme circulant a 171 km/h, en un tram limitat a 80 km/h. Foto: Mossos

Agents dels Mossos d’Esquadra del Grup de Recerca i Documentació de la Divisió de Trànsit (GRD) van detenir el passat divendres un home de 21 anys, de nacionalitat belga i veí de Brussel·les, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit, per circular a una velocitat penalment punible.

Els fets van tenir lloc el dia 8 de setembre, a la carretera C-31b, a l’altura del municipi de la Canonja. Els mossos es trobaven fent un control estàtic de velocitat i van detectar un turisme circulant a 171 km/h, en un tram limitat a 80 km/h.

Al lloc de la infracció agents de l’Àrea Regional de Trànsit de Tarragona no van poder aturar el vehicle i els mossos van iniciar les gestions per identificar el conductor. Un cop fetes les indagacions, van esbrinar que el vehicle pertanyia a una empresa de lloguer de cotxes, la qual va identificar qui era el conductor.

Una vegada els agents del GRD de la Divisió de Trànsit van disposar d’aquesta informació van poder localitzar el conductor al Prat del Llobregat, abans que agafés el vol al seu país, i van procedir a la  seva detenció per un delicte contra la seguretat del trànsit.

El detingut va passar a disposició judicial el passat dissabte i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.