.

.

TOTS 21


Imatge de la visita de Pere aragones a les instal·lacions del nou Celler. Foto: Govern

Els regidors de Decidim Vila-seca han lamentat aquest migdia per mitja d’una nota de premsa que l’Ajuntament “no hagi buscat el consens polític i social” de cara a l’aproftament del nou Celler de la població, reconvertit en un centre cultural de primer ordre i inaugurat aquest dissabte pel president de la Generalitat, Pere Aragonès. El grup municipal afirma que “aposta i treballarà perquè el Celler esdevingui un espai cultural al servei de totes les entitats”.

Des de l’inici del projecte, continua el comunicat, “Decidim Vila-seca ha expressat i continua manifestant la preocupació per l’ús d’aquest espai, de la viabilitat econòmica i de la preservació de l’espai amb les característiques pel qual va ser concebut. La rehabilitació de l’edifici noucentista dota a Vila-seca d’un espai amb una capacitat de 950 butaques, però no encara no té definit un pla d’usos”.

El nou equipament cultural, que ha suposat una despesa de 8 milions d’euros, “defuig de qualsevol consens polític o social a Vila-seca, fet que Decidim considera un error, ja que un projecte d’aquesta envergadura hauria d’haver escoltat l’opinió dels veïns i veïnes”.

Tanmateix, com ha remarcat a la inauguració el portaveu de Decidim Vila-seca, Josep Forasté, “preservar el Celler era una prioritat. Fer-ho amb un projecte pensat conjuntament amb les entitats era una oportunitat que el govern va deixar passar, oferir a les entitats la possibilitat de participar en la gestió de l’equipament, una necessitat que alguns no saben veure”

Redacció