.

.

TOTS 21

Un moment de l’actuació de David DeMaría

Un dels moments més esperats del Nadal 2017 a La Pobla de Mafumet va arribar aquest passat dissabte quan, al vespre, el Casal Cultural va obrir les seves portes per rebre els prop de 400 assistents que van omplir la sala per gaudir amb el concert de David DeMaría.

L’artista va oferir un recital exquisit tot presentant el seu darrer treball discogràfic, “Séptimo cielo”, que va
meravellar el públic en una trobada que, a més de l’interès per assaborir un concert amb un intèrpret àmpliament reconegut, també oferia un rerefons solidari.

I és que per accedir a aquest espectacle calia abonar 5 € en concepte d’entrada solidària amb la Marató de TV3, que va tenir lloc ahir diumenge. A més, també ahir va tenir lloc un altre acte col·laboratiu amb la Marató, com és el ja clàssic Bingo solidari organitzat per la Llar de Jubilats i Pensionistes de La Pobla, i que també va aconseguir una excel·lent participació i una bona suma de diners a favor de la iniciativa solidària, enguany dedicada a les malalties infeccioses.

A més d’aquests dos actes ja celebrats, La Pobla mostrarà novament el seu esperit solidari amb la Marató el dia de Sant Esteve. I és que la representació dels Pastorets, a càrrec de La Corriola Teatre, també destinarà la seva recaptació a aquesta causa. En aquest cas, el preu de l’entrada és de només 3 €, per a una funció que tindrà lloc al Casal Cultural, a les 19.30 hores.

I també amb un caire solidari, el Nadal a La Pobla inclou dues propostes que ja són imprescindibles en aquestes dates. D’una banda, el Torneig Dow de futbol base servirà un any més per recollir joguines per als infants més necessitats. En aquest sentit, tant els futbolistes que disputin el torneig com el públic assistent podran lliurar joguines a mode d’entrada solidària al torneig, que tindrà lloc el 27 de desembre.

Finalment, de l’11 de desembre al 7 de gener s’establirà una recollida solidària d’aliments. Tothom qui vulgui col·laborar amb aquesta iniciativa podrà aportar-hi aliments bàsics als punts de recollida habilitats per a l’ocasió: l’escola, el Casal de la Gent Gran, el Casal Cultural, el Mercat i el Pavelló.

Actes nadalencs

Més enllà de l’activitat solidària, els actes nadalencs van succeint-se a La Pobla, on aquest darrer cap de setmana s’ha pogut gaudir amb una nova sessió de l’Hora del conte, el divendres a la tarda. Aquesta activitat, adreçada a un públic familiar i, sobretot, infantil, va aplegar una cinquantena de persones a la Biblioteca municipal, per escoltar amb gran atenció “Les històries del Senyor Borra”.

L’endemà dissabte, l’activitat nadalenca va incloure el ja esmentat concert solidari de David DeMaría, així com una exhibició de gimnàstica rítmica a càrrec del Club Costa Daurada. La proposta esportiva va tenir continuïtat el diumenge, amb una nova exhibició en aquest cas protagonitzada pel Club Rítmica La Pobla.

Per completar el cap de setmana, grans i petits van reunir-se al Casal de la Gent Gran per participar del Bingo solidari amb la Marató.

El sopar de Cap d’any serà multitudinari

D’altra banda, l’Ajuntament ha informat a través dels seus perfils a les xarxes socials que ha completat l’aforament disponible per al Sopar de Cap d’any que, com sempre, tindrà lloc al Pavelló municipal. Així, la darrera festa de l’any comptarà amb una excel·lent participació per part dels habitants de La Pobla, que es reuniran per celebrar el canvi d’any amb una festa que inclourà un sopar exquisit i un ball amenitzat per l’Orquestra Esmeralda fins ben entrada la primer matinada de l’any.

Abans i després del canvi d’any, els pobletans tenen un ampli ventall de propostes nadalenques al seu abast fins arribar al final de les celebracions, el proper 6 de gener. Entre altres opcions, el programa d’actes inclou opcions per a tots els gustos: des dels actes litúrgics al Parc infantil de Nadal, tot passant pel Concurs de pessebres, l’arribada dels tres Patges Reials, el Cagatió, l’esperada i il·lusionant visita dels Reis Mags i un llarg etcètera de propostes i activitats que, sens dubte, faran que el Nadal de La Pobla sigui molt especial.

També hi contribuiran els diferents musicals que l’Ajuntament ha programat, i que inclouen “Pinocho, un musical para soñar” (23 de desembre. 19 h), espectacle finalista dels BroadwayWorld Spain 2015 en la modalitat de millor musical infantil; “Boig Nadal” (25 de desembre, 19 h), una combinació teatral de dansa i màgia amb Souldance i Mag Albert; “El Mag d’Oz” (29 de desembre, 19 h), que ofereix un gir inesperat al gran clàssic sobre la història de la
Dorothy i els seus inseparables companys; i “Toy Musical the Story” (5 de gener, 12 h), un espectacle que convidarà l’espectador a reflexionar i entendre que una joguina no mor mai i que pot fer feliços a molts nens.

El programa complet dels actes nadalencs a La Pobla de Mafumet ja està disponible a l’App femPobla!, a la pàgina web i als perfils municipals a les xarxes socials de Facebook i Twitter.