.

.

TOTS 21

Imatge de la presentació del festival

Imatge de la presentació del festival

El cançoner i les versions de David Carabén, el líder de Mishima; la veu ingràvida i colpidora de la cantautora de Vic Núria Graham; el pop assolellat de The Seihos, i l’estrena d’Anna Roig com a punxa-discs són algunes de les propostes musicals del cinquè festival Minipop, que se celebrarà al passeig de les Palmeres de Tarragona del 5 al 7 de juny.

La programació musical del cinquè aniversari es completa amb el pop psicodèlic Trau, les cançons senzilles i contundents de Rombo, la sessió tecnicolor del crític Joan Pons, el country pop de Copa Lotus, la set de la balena de Xavi Alías i el blues rock dels tarragonins Ivory. Els dj Superpandas, que són de la família Minipop des des del primer dia, tampoc faltaran a la festa.

El director musical del festival, el músic Lluís Gavaldà, acompanyat d’altres membres de l’equip, ha presentat avui aquest cartell d’onze actuacions que combina grups de prestigi i nous descobriments de l’escena catalana independent.

Justament la potenciació de la part musical és una de les apostes destacades d’enguany. Altres novetats són la creació d’un nou espai dedicat a la dansa que s’afegeix a l’oferta de tallers creatius, teatre o cinema, i algunes sorpreses especials per celebrar que el Minipop ha arribat a la cinquena edició i s’ha consolidat com un festival de referència a Catalunya.

El Minipop és un festival únic en la seva espècie que reivindica el concepte d’oci compartit per tots els públics. Com cada any, el passeig de les Palmeres es convertirà en un espai on poder gaudir de la cultura trencant la segmentació per franges d’edat. Petits i grans es posaran la polsera del festival, sortiran de festa junts i s’ho passaran bé escoltant i ballant la mateixa música.