.

.

TOTS 21

El portaveu municipal de Cs, Joan Anton Ramírez, explica que "cal definir els usos d'aquests vehicles i les possibles sancions, ja que això ajudarà a la policia local i als usuaris"

El portaveu municipal de Cs, Joan Anton Ramírez, explica que “cal definir els usos d’aquests vehicles i les possibles sancions, ja que això ajudarà a la policia local i als usuaris”

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Vila-seca, Joan Anton Ramírez, ha presentat una instància (*) a l’Ajuntament on reclama que “es reguli per on poden circular els patinets elèctrics i es determinin les sancions per aquells que no compleixin amb la normativa”. Ramírez ha destacat que “ciutats com Barcelona o Madrid ja tenen una ordenança i al nostre municipi també és necessària una norma específica”.

“Actualment la policia local de Vila-seca comunica als usuaris del patinets elèctrics la prohibició de circular amb aquests vehicles per les vies urbanes i, en algunes ocasions i quan el vehicle no és propietat del conductor, l’acompanya a la botiga on l’ha llogat o comprat perquè el retorni”, segons ha explicat el portaveu de Cs a Vila-seca. “S’han donat situacions que han acabat amb picabaralles amb els agents i això demostra la necessitat de tenir una regulació local per aquests vehicles, ja que permetrà a la policia local saber quan poden sancionar i quan no, i també aclarirà als usuaris quines normes han de complir”, ha conclòs.

D’altra banda, Cs Vila-seca també ha reclamat a l’equip de govern que “actuï d’urgència en diferents carrers de la Pineda, ja que no s’ha portat a terme el manteniment adequat i no s’han podat els arbres”. Ramírez ha destacat que “a vies com Enric Caruso o Isaac Albéniz els vianants no poden passar per les voreres perquè no queda espai i han de baixar a la calçada”. El portaveu municipal de Cs ha recordat que “l’hivern passat ja vam denunciar que els arbres plantats en voreres de menys d’un metre i mig les farien intransitables”.