.

La iniciativa arriba a la seva quarta edició que torna entorn de la Granja dels Frares per potenciar-ne la biodiversitat. Foto: Cedida

Aquesta setmana arrenca la plantada escolar en l’entorn de la Granja dels Frares que, un any més, vol apostar per ampliar la biodiversitat de la zona alhora que potenciar l’educació de l’entorn. Una activitat organitzada conjuntament des de l’Ajuntament del Morell i l’Associació Aurora, en el marc de l’acord de custòdia fluvial del poble, i que tornarà a tenir com a protagonistes l’alumnat l’escola Ventura Gassol i l’INS El Morell.

“És una iniciativa única que permet regenerar i potenciar l’entorn de la Granja i que, a més, uneix medi ambient i ensenyament”, explicava Erika Moreno, regidora d’ambdues àrees, precisament. Des del consistori se’n fa una molt bona valoració: “Arribar a una quarta edició veient que alumnes i col·laboradors continuen creient en aquest projecte transversal que ajuda a unir esforços pel municipi és una cosa de la qual ens hem de sentir molt orgullosos”, subratllava l’alcalde Eloi Calbet. Així doncs, des d’aquest dilluns 6 de maig i fins aquest divendres es durà a terme aquesta plantada que, un any més, espera la col·laboració de prop de 200 joves morellencs.