.

.

TOTS 21

Un moment dels actes celebrats a Creixell. Foto: Cedida

Creixell commemora avui el dia de l’Orgull LGBTIQ+, que se celebra arreu aquest diumenge reivindicant la diversitat afectiva, de génere i sexual. Com a acció reivindicativa, els colors de la #bandera #LGBTIQ+ onegen físicament amb una pancarta al balcó de l’Ajuntament.

A més, aquest matí a les 11h a la plaça de Vorey s’ha realitzat una performance i altres actes reivindicatius amb el col.lectiu creixellenc Papallones Liles, com ara la pintada del banc Trans. També per part d’una noia Trans de Creixell s’ha llegit el Manifest de la jornada. Aquestes accions es fan per reafirmar la diversitat afectiva i sexual i de gènere per tal de palesar un rebuig unitari a la LGTBIQ+ fòbia.

Imatge de la pancarta que llueix a la façana de l’Ajuntament. Foto: Cedida

A les 12h davant de la Casa de la Vila s’ha fet la Lectura del Manifest institucional del #28J LGBTIQ+. L’ha feta la regidora delegada de la Secretaria de la Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Creixell, Chelo Picón, i dues representants de Papallones Liles. S’ha llegit el Manifest del Consell Nacional LGTBI de la Generalitat de Catalunya amb motiu del Día Internacional de l’Orgull LGTBI ‘Els nostres drets són els vostres drets, el meu orgull és el teu orgull’.