.

.

TOTS 21

En aquesta nova edició dels Premis a la Internacionalització de la Cambra de Tarragona, Covestro, companyia líder mundial en la fabricació de polímers, és guardonada en la categoria de Trajectòria Internacional. La Cambra atorga anualment aquests premis a aquelles empreses que han destacat per l’èxit en la internacionalització del negoci.

L’acte de lliurament, que se celebra avui a la seu de la corporació tarragonina, estarà presidit per Laura Roigé, presidenta de la Cambra, i Sergi Vives, president d’Internacionalització. Andrea Firenze, director general d’Covestro a Espanya, serà l’encarregat de recollir el premi.

“Agraïm el compromís de tots els empleats de Covestro. El talent i el treball del nostre equip de professionals és el que ens ha portat a ser avui aquí”, declara Andrea Firenze. “Des dels nostres inicis, la història de la companyia a Espanya ha estat íntimament lligada a Tarragona. Ens enorgulleix ser reconeguts per mantenir una aposta ferma pel territori al llarg dels anys”.

En aquest sentit, enguany Covestro va anunciar una inversió de prop de 200 milions d’euros en el site de Tarragona per augmentar la seva competitivitat a través de la construcció d’una nova planta de producció de clor i l’increment de la producció de la seva fàbrica de MDI. La nova planta de la companyia serà la primera del món a escala industrial que estarà basada únicament en la nova tecnologia de càtode despolaritzat amb oxigen de Covestro. Aquesta tecnologia punta permetrà consumir al voltant d’un quart menys d’energia en la producció de clor que el mètode convencional.