.

Imatge del nou centre de Correus Expres a Constantí.

Correus Express ha inaugurat un nou centre a la localitat de Constantí, Tarragona, que li permetrà augmentar la seva capacitat de repartiment i donar resposta a l’increment progressiu de la demanda a la zona, especialment del eCommerce, i de l’activitat de grans clients com, Mercadisfrazes, Barebone, CFS Automation o Alifarma.

Des 2015, la delegació de Tarragona ha crescut en activitat per sobre del 75%. Així mateix, prop del 65% de la cartera de clients de la delegació de Tarragona té una important activitat en eCommerce. El nou centre, que donarà cobertura a tota la província, assegurarà el servei en la propera campanya de Black Friday i Nadal, en la qual es preveu un augment exponencial dels enviaments.

Les noves instal·lacions, amb més de 3.000 metres quadrats i situades en l’Avinguda d’Europa del Polígon Industrial de Constantí, que reuneix centenars de grans empreses, permetran Correus Express millorar la seva operativa diària amb més capacitat de processament de mercaderia, més capacitat per vehicles de repartiment i recollida, i més accessibilitat per tràiler. A més, incrementa la flota de repartiment i els molls de càrrega.

1.500 enviaments a l’hora

Les noves instal·lacions disposaran de l’última tecnologia, que inclou sistemes de classificació amb pesatge dinàmic i transportadora mecànica, amb una capacitat de més de 1.500 enviaments a l’hora. L’objectiu de Correus Express és millorar i ampliar els serveis que s’oferien fins ara a la zona gràcies a millores tecnològiques com el sistema de localització immediata de destinatari, el “Lliurament flexible”, la gestió proactiva de les incidències o la signatura digital avançada, que permet el lliurament del paquet amb totes les garanties.

Lliurament flexible

Llançat a la fi de setembre de l’any passat, el servei de Lliurament Flexible permet als usuaris conèixer i gestionar, a través de qualsevol dispositiu, la recepció dels enviaments. Els destinataris no només coneixeran l’estat de l’enviament, també poden modificar la data, l’adreça, hora i, fins i tot, derivar el lliurament a una determinada oficina de Correus, prestant en definitiva un servei més complet als seus clients.

Bicis elèctriques

En el marc del seu Projecte de Mitjans Alternatius de Repartiment Ecològic i Sostenible, MARES, Correus Express compta ja a Tarragona amb dos rutes de repartiment amb bicicletes elèctriques, a Cambrils i Tarragona capital, i properament es posarà en marxa una altra ruta a la zona de Valls. L’objectiu d’MARES és reduir l’impacte mediambiental de l’activitat amb mitjans de repartiment alternatius, compatibles amb les zones de vianants i respectuosos amb l’entorn monumental dels centres urbans i nuclis històrics.