.

.

TOTS 21

S’hi han apuntat més de 400 infants i joves. Foto: Ajuntament

Ahir dilluns es va donar el tret de sortida a l’edició del 2021 dels casals Megaestiu i ExtiuExtrem de Vila-seca. Enguany les ubicacions escollides han estat les escoles Mestral i Miramar, així com l’espai d’activitats juvenils Casa dels Obrers. El número d’infants inscrits és de prop de 400 nens i nenes al Megaestiu i d’una trentena de joves a l’ExtiuExtrem.

La programació d’activitats està adaptada a cada franja d’edat. Excursions a la natura, tallers, campus multiesportiu de tecnificació, piscina, jocs d’aigua, sortides per Vila-seca o activitats en anglès són algunes de les accions programades, així com també sortides a fora del municipi.

Tota activitat dels casals es realitza en un context de prevenció de la Covid-19: la priorització d’activitats a l’aire lliure, l’entrada esglaonada, el rentat de mans de forma sistemàtica, la utilització de la mascareta, la distància de seguretat o la desinfecció dels espais i superfícies un parell de cops al dia, són algunes de les mesures que s’han pres.

Redacció