.

.

TOTS 21

Fins el proper 14 de maig es podrà votar la millor presentació i l'Associació Empresarial Química de Tarragona premiarà l'alumne més votat amb un Apple Ipad.

Fins el proper 14 de maig es podrà votar la millor presentació i l’Associació Empresarial Química de Tarragona premiarà l’alumne més votat amb un Apple Ipad

Avui es posa en marxa el ‘TRiCS Talk’, la votació online que busca la millor presentació dels treballs de recerca presentats al XII Fòrum TRiCS. El taller de comunicació que s’ofereix als alumnes participants al Fòrum ha estat el punt de sortida d’aquestes presentacions, que des d’avui estan obertes al públic digital a través de la web de Delcamp.cat, col·laborador tècnic  del ‘TRiCS Talk’.

Les votacions es poden fer a: https://tarragonadigital.com/enquesta/30/busquem-el-millor-treball-de-recerca-2019-trics

Fins el proper 14 de maig es podrà votar la millor presentació i l’Associació Empresarial Química de Tarragona premiarà l’alumne més votat amb un Apple Ipad.

El Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès i l’AEQT van obrir aquest nou camí amb el ‘TRiCS Talk’, que vol compartir tot el coneixement que concentra el Fòrum TRiCS a través de les xarxes, donant més visibilitat als treballs dels alumnes que s’hi presenten.