.

.

TOTS 21

El proper dia 20 de maig es comemora el centenari del naixement de Gabriel Ferrater. Per tal de celebrar aquest esdeveniment, des de l’associació Gosar Poder s’han preparat diversos actes conjuntament amb el Centre de Lectura de Reus i amb la col·laboració de l’Institut Municipal Reus Cultura.

Dimarts 17 de maig a les 19:00 h al Centre de Lectura de Reus ens acompanyarà l’escriptora i Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, Marta Pessarrodona.

Dijous 19 de maig a les 18: 30 al Centre de Lectura de Reus, projecció dels documentals Poetes catalans (1970), Gosar Poder (2021) i Poetes (2021)

El mateix dia a les 17:30 h al Centre de Lectura de Reus es farà la darrera sessió del curs ‘Llegint Ferrater’. Fina Masdéu i David Figueres comentaran poemes seleccionats de ‘Les dones i els dies’.

Dissabte 21 de maig a les 12 h al claustre de l’institut Salvador Vilaseca representació de l’espectacle a partir de textos de Gabriel Ferrater ‘Al cor d’una rosa de fulles moixes’ a càrrec de la companyia de teatre reusenca La Gata Borda.

Redacció