.

.

TOTS 21

Lorena de la Fuente en una imatge d'arxiu.

Lorena de la Fuente en una imatge d’arxiu.

Lorena de la Fuente, alcaldable de Ciutadans i portaveu del Grup Municipal a l’Ajuntament de Tarragona, ha fet una crida a la necessitat d’invertir en turisme, “com un motor econòmic molt important a la nostra ciutat. Invertir en turisme és invertir en l’economia de Tarragona i la dels seus ciutadans. Tarragona disposa de meravelles paisatgístiques, monumentals, tradicionals, gastronòmiques, etc., úniques al món de les que com a tarragonins i tarragonines ens sentim molt orgullosos i les volem mostrar al món. Per aquest motiu cal potenciar la difusió turística nacional i internacional per atraure més turisme”.

Lorena de la Fuente ha fet especial èmfasi que des de Ciutadans “volem ubicar el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona en l’edifici del Banc d’Espanya, un espai cèntric, més ampli, que passarà a ser el referent turístic de la ciutat i que oferirà una millor atenció als turistes i ciutadans que vulguin conèixer que els pot oferir Tarragona. Volem atraure un turisme de qualitat i familiar. Per això impulsarem mesures com les d’aconseguir que Tarragona compti amb un Parador Nacional de Turisme”.

Els paradors nacionals és una altre de les reivindicacions en què la líder de Ciutadans ha incidit constantment, “no pot ser que a Espanya hi hagi 98 Paradors Nacionals de Turisme repartits per tota la geografia espanyola i Tarragona, que és capital de província, no compti amb cap amb tot el que pot oferir turísticament. És prou reconeguda la reputació d’aquests establiments hotelers que són un model de qualitat, de protecció patrimonial, són respectuosos amb el medi ambient i referents gastronòmics i creiem que la millor ubicació d’aquest Parador Nacional de Turisme és l’antic preventori de La Savinosa”, ha assenyalat la alcaldable de Ciutadans a Tarragona

Per a la líder taronja a Tarragona, “a més apostem per a què Tarragona sigui declarada municipi turístic i per l’arribada de creueristes. Volem que aquest increment de turisme pernocti a la nostra ciutat pel que desitgem que la ciutat creixi en nombre d’establiments hotelers. Des de Ciutadans treballarem per desestacionalitzar el turisme a Tarragona aconseguint que s’estengui durant tot l’any potenciant altres vessants turístiques com la gastronòmica, cultural o esportiva”.