.

.

TOTS 21

Imatge de senyals al carrer de les Coques. Foto: Cedida

Imatge de senyals al carrer de les Coques. Foto: Cedida

El Portaveu de CDC a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha denunciat aquest dilluns el caos circulatori que està provocant la nova i contradictòria senyalització instal·lada amb motiu de les orbes de restauració de la muralla a la Baixada del Roser. “Tornem a topar-nos amb la manca de rigor i improvisació de l’equip de govern del PSC-PP”, ha manifestat Abelló, que assegura que la senyalització del nou itinerari de circulació confon als conductors i que no hi ha ningú controlant el trànsit.

El Portaveu de CDC ha explicat que tot i que l’accés pel Portal Sant Antoni està restringit únicament per als veïns amb targeta de circulació, continuen accedint tot tipus de vehicles. “Els vehicles que entren pel Portal Sant Antoni es troben amb un senyal que talla l’accés al carrer de Sant Pau als no veïns i, de nou, hi segueixen accedint tot tipus de vehicles”, ha manifestat Abelló, que ha explicat que quan els vehicles arriben a la cruïlla entre els carrers de la Guitarra i de la Mare de Déu del Claustre es troben amb un altre senyal de doble sentit de circulació que no indica quina és la via que cal agafar. “Si trien agafar el carrer de la Guitarra es topen amb les obres de la Muralla i un senyal de prohibit girar a l’esquerra, es queden atrapats i l’única opció que tenen és fer cas omís als senyals”, ha assenyalat el Portaveu de CDC.

“L’altre itinerari té els mateixos problemes”, ha denunciat Abelló, que ha afegit que els vehicles que opten per continuar pel carrer de les Coques es troben amb dues senyals que prohibeixen el pas”. “En teoria el carrer calderers és el carrer habilitat per sortir del cas antic, però en moltes ocasions és impossible passar-hi perquè hi ha un camió d’obres, fet que obliga a seguir pel carrer Merceria i esperar que la pilona que restringeix el pas estigui baixada”, ha apuntat el Portaveu de CDC.

Per tot plegat, Abelló ha reclamat la millora de la senyalització i més presència policial que controli la circulació mentre durin les obres de la muralla. “A banda de complicar la vida als veïns, estem donant una imatge pèssima als visitants”, ha conclòs el Portaveu de CDC.