.

.

TOTS 21

Recollida de la Flama del Canigó el 2021. Foto: Ajuntament

Amb motiu de la celebració de Sant Joan, Diada Nacional dels Països Catalans, Castellvell del Camp viurà amb plena normalitat l’arribada de la Flama del Canigó, després de dos anys en què l’acte es va haver d’adaptar-se a la situació pandèmica del moment. Com és tradició, el proper 23 de juny, a les 19:00 h, s’organitza la trobada al Clot de la Pedrera (Camí del Rec, darrere de Santa Anna) per anar a buscar la flama a Reus, a la plaça de la Llibertat. Posteriorment, s’encendrà la foguera amb l’actuació dels diables Banyuts de Castellvell a la zona del camp de bitlles, a l’avinguda President Companys. Fa dos anys i degut a la pandèmia, es va traslladar la foguera, des del camp de futbol vell als a l’actual localització al camp de bitlles, un espai que ara ja s’ha consolidat com un lloc més ample i amb facilitat d’aparcament.

L’Ajuntament de Castellvell del Camp també recupera per la Nit de Sant Joan el tradicional Sopar popular, que tindrà lloc a les 21:30h, a la Pista Poliesportiva. Hi haurà el menú adult (18 e), que inclou tortellinis de ricotta i espinacs a la tartufata, llomillet ibèric amb ceps, panet, gelat vi i aigua; i el menú infantil (10 e), amb macarrons a la bolonyesa, fingers de pollastre amb patates, gelat i refresc.

A continuació, a les 23:30h, es podrà gaudir del Ball amb l’Orquestra Quartet Parfills.

Venda de tiquets

Els tiquets del sopar es podran adquirir als següents punts de venda: Ajuntament (10 a 14h), Tu Super i bar La Caseta de les Piscines. Podeu comprar els tiquets fins aquest dimarts 21 de juny. També es vendrà la coca de Sant Joan i el cava.

Redacció