.

El Nàstic ha caigut gràcies a un hat trick de Dioni. Foto: Nàstic

Tot havia anat relativament bé en el darrer tram de la Lliga i les dues eliminatòries de Copa, fent fora del torneig un Segona com el Màlaga i resistint fins a la pròrroga amb un home menys davant l’Osasuna, i ha arribat l’ensopegada. El Nàstic ha caigut a casa davant el també poderós Atlético Baleares per un inapelable 1-3 gràcies a un hat trick de Dioni, que feia inútil l’empat que havia aconseguit Marc Fernández per als grana.

Els illencs han començat dominant l’encontre i el Nàstic cedint el domini al rival, un clàssic en els enfrontaments d’Agné. Tot i així seria el Nàstic qui generaria la primera ocasió en una centrada del debutant Marc Fernández que Quintaniella remataria de cap ben a prop d’introduir-la a la porteria contrària.

Seria l’Atlético Baleares qui s’avançaria amb el primer gol del festival que signaria Dioni. El davanter blanc-i-blau remaria davant Manu García una passada rebuda a l’interior de l’àrea. Minuts després, Olartua tenia opció de fer el segon en un xut llunyà que sortí rascant el pal. Amb 0-1 acabarien els primers 45 minuts.

Entren Aarón Rey i Lupu

Agné donaria pas a la segona part a Aarón Rey i Lupu i aquest darrer, heroi davant l’Osasuna, generaria perill en un xut llunyà. Els canvis semblaven donar més fortalesa a l’atac grana i així ha arribat l’empat local en una centrada de Joan Oriol que Marc Fernández remataria amb el peu a la xarxa. Només dos minuts després, però, Dioni incrementaria el seu compte golejador fent una paret ben trenada amb Canario per avançar de nou els visitants.

El Nàstic reaccionaria amb precipitació, lluitant contra el rellotge. Guillermo tindria l’empat en una immillorable ocasió, rematant a boca de canó una centrada rasa de Nil Jiménez que Aarón Rey havia deixat passar. El porter illenc salvaria el gol. Guillermo viuria una darrera ocasió abans que en el descompte fos Dioni el que rematés l’encontre en una contra.

Fitxa tècnica

Alineacions:

Nàstic:  Manu García, Domingo (Tirlea, min. 63), Quintanilla, Josema, Oriol (Nil, min. 73), Gorostidi, Pedro, Bonilla (Aarón Rey, min 46), Álvarez (Lupu, min. 46), Fernández i Guillermo

Atlético Baleares: Díaz, Laure, Iñaki, Josep, Hugo (De Vega, min. 66), Cordero (Petcoff, min. 66), Canario (Ogumka, min. 82), Kevin, Dioni, Ramos (Alfonso, min. 66) i Miguelete (Navarro, min 87)

Gols: 0-1, Dioni (min. 36); 1-1, Marc Fernández (min. 60); 1-2, Dioni (min. 63); 1-3, Dioni (min. 93)

Àrbitre: José Antonio Sánchez

Targetes grogues: Bonilla, Quintanilla i Gorostidi

Encontre de la 18a jornada de Primera RFEF amb 3.486 persones al Nou Estadi Costa Daurada