TOTS 21

Imatge d'un dels partits de bàsquet

Imatge d’un dels partits de bàsquet

Aquest passat cap de setmana han tingut lloc dues iniciatives a La Pobla de Mafumet que han permès a un gran nombre d’infants i joves gaudir tot practicant els seus esports preferits. En concret, va ser dissabte quan van disputar-se un torneig de bàsquet femení, al matí, i una competició de natació a la tarda.

Aquestes dues cites se sumen a altres activitats esportives que han tingut lloc al municipi pobletà en els darrers mesos com són el Trofeu Diputació de futbol sala cadet, una masterclass de zumba, el ja tradicional Cros del Lledó o l’imprescindible Duatló.

Pel que fa als actes celebrats aquest darrer cap de setmana, l’activitat va començar al Pavelló, on va tenir lloc una nova edició del ja clàssic torneig de final de temporada de l’Associació Esportiva de La Pobla de Mafumet. En aquesta ocasió, la cita va tenir un caràcter d’exhibició amb partits que van enfrontar l’equip local amb el CB Altafulla i Carmelites, en categoria infantil; mentre que en categoria sènior es va disputar un interessant duel entre l’Associació Esportiva pobletana i el CN Reus Ploms.

Un moment de les activitats de natació

Un moment de les activitats de natació

Ja a la tarda el protagonisme es va traslladar a les piscines municipals, on una seixantena d’infants i joves van disputar la Tercera Trobada Interclubs d’Escoles de Natació. Els nedadors del CEM La Pobla, junt amb els de l’Escola de Natació Constantí i els de l’Escola de Natació del Patronat d’Esports de Valls van oferir una disputada competició al nombrós públic que es va donar cita al recinte pobletà.

En finalitzar la competició va arribar el moment del lliurament de trofeus i medalles, que van estar molt repartits amb un lleuger domini dels nedadors pobletans.

Repartiment de medalles a les competicions de natació

Repartiment de medalles a les competicions de natació

Aquest diumenge torna la Bicicletada

D’altra banda, aquest proper diumenge els carrers i camins de La Pobla acolliran la 13a edició de la Bicicletada popular, que novament reunirà un gran nombre de ciclistes per gaudir d’una jornada que, com sempre, comptarà amb avituallament per a tots els participants i un interessant sorteig de premis.

Els interessats a participar-hi es poden inscriure fins al dijous a l’Ajuntament, de 10 a 14 h, i també a
través del web municipal: www.poblamafumet.cat.