.

La nova atenció al ciutadà de la comissaria local

La nova atenció al ciutadà de la comissaria local

Les obres de remodelació i ampliació de la comissaria de Policia Local de Cambrils avancen a bon ritme i, aquest dijous, s’ha obert al públic el nou espai d’atenció al ciutadà, consistent en una sala d’espera i atenció inicial, així com els dos nous despatxos d’atenció individualitzada, que corresponen a la XAV (Xarxa Atenció a la Víctima) i la UPAC (Unitat d’Atenció Policial al Ciutadà).

El nou equipament policial està ubicat a la planta baixa dreta de l’edifici consistorial i els ciutadans hi poden accedir a través de la porta principal de l’Ajuntament. Tanmateix, les millores de l’espai són fàcilment apreciables ja que s’ha adequat la sala d’espera amb nou mobiliari i s’ha climatitzat. A més, s’hi ha instal·lat un servei de gestió intel·ligent de cues per facilitar la tasca d’atenció.

Les obres estan quasi enllestides

Actualment, la comunicació interna de la planta baixa amb la planta semisubterrània i subterrània ja és una realitat i fins i tot, els agents de la Policia Local podran començar l’ocupació de la planta nova, que acull el quadre de comandament; la Sala de Comunicació i Coordinació Operativa – 092; la Unitat d’Atenció Policial al Ciutadà i la Unitat Administrativa.

Aquesta implantació progressiva dels agents i serveis compleix amb el que va anunciar el regidor de Governació, Dani Milan, quan es van iniciar les obres. Milan va afirmar que aquestes es dividirien en dues fases per limitar l’afectació al servei policial però també a la resta de l’Ajuntament, que s’ha reorganitzat per acollir temporalment alguns despatxos i sales del Cos, i ara s’està revertint l’ocupació.

La regidoria de Governació valora molt positivament el ritme de les obres i sobretot el resultat de les mateixes, que ja permeten oferir un millor servei al ciutadà, en unes condicions d’atenció molt més adequades que abans.