.

Detall del 3 de 9 amb folre

La Colla Jove de Tarragona ha actuat avui a Llorenç del Penedès junt amb la Joves Xiquets de Valls i els Nens del Vendrell. La colla tarragonina començat amb un gran tres de nou amb folre, però han ensopegat amb el dos de vuit amb folre, que només han pogut carregar. Per finalitzar ha fet el cinc de vuit i un pilar de sis.

Els del Cos del Bou han sortit amb el 3d9f, amb canvis a pis de segons  i on la rengla s’ha obert lleugerament a la descarregada.

A segona ronda, el 2d8f ha quedat en carregat just després d’una  rebrincada al pis de quarts mentre acotxadora estava baixant.

I a tercera ronda, s’ha descarregat sense problemes el 5d8.

El 5 de 8, descarregat sense problemes

A ronda de pilars, el pilar de 6 ha quedat descarregat gràcies al gran  treball del segon i del terç.

Les tres colles han desenvolupat una bona actuació.

Al seu torn, la Colla Joves Xiquets de Valls ha descarregat el cinc de vuit, molt ben lligat i tranquil en la seva execució. Tot seguit ha descarregat el dos de vuit amb folre i, en la tercera ronda, ha descarregat el tres de vuit. Per finalitzar un vano de cinc.

Per la seva part, els Nens del Vendrell han demostrat un gran estat de forma i per primera vegada han portat a Llorenç el tres de vuit i el dos de vuit amb folre, acompanyats del quatre de vuit. I han tancat amb un pilar de sis que s’ha trencat en la descarregada.