.

.

TOTS 21

El personatge que durant dècades ha protegit la ciutat de Gotham arriba al centre comercial de Tarragona amb diferents activitats per a tots els públics

El personatge que durant dècades ha protegit la ciutat de Gotham arriba al centre comercial de Tarragona amb diferents activitats per a tots els públics

Per celebrar el vuitantè aniversari del conegut superheroi, Parc Central, el centre comercial de referència de la província de Tarragona, durà a terme diverses accions entre el 6 i el 16 de novembre. Aquestes accions es realitzaran a la planta 0 i la planta -1 del centre comercial amb l’objectiu que els fans del superheroi puguin gaudir d’actes que commemoren la celebració de l’home ratpenat.

Durant deu dies, es podrà gaudir d’una col·lecció exclusiva de sis figures, de mida real, que plasmen tota la trajectòria del conegut superheroi. Des del més clàssic, passant per Dark Night, Dawn of Justice o Batman Begins fins a la Liga de la Justicia. A més, hi haurà una exposició d’objectes característics com el seu vehicle, els gadgets més icònics, els seus amics i també els enemics. Així mateix, l’espai compatarà amb una zona d’exposició dels secrets i algunes dades curioses del personatge més emblemàtic de DC Comics.

Durant l’exposició del 80è aniversari, hi haurà activitats per a tots els públics. Pels adults es prepararà una zona de videojocs i pels més petits hi haurà tallers i jocs perquè també puguin formar part d’aquesta celebració. Amb tot això, s’habilitarà un espai a manera de photocall, en el qual tots els visitants de Parc Central es podran fer fotos amb fons que simulen les escenes més emblemàtiques del còmic.

Totes les activitats incloses en la commemoració de Batman – Expo 80è aniversari es podran gaudir de 17 h a 21 h de dilluns a divendres i els dissabtes de 12 h a 14 h i de 17 h a 21 h.