.

Cartell de la present edició de l'Expotaku

Cartell de la present edició de l'Expotaku

Del 18 al 20 de juliol se celebrarà al recinte firal del Palau de Congressos la IV edició de l’Expotaku, el Saló del Manga de Tarragona, un certamen que ja està consolidat a la nostra ciutat i que cada any ha tingut millor acollida. Enguany es dóna un salt qualitatiu oferint una nova distribució, nous recursos materials a disposició dels visitants i més activitats.

Així, durant els tres dies  es podrà gaudir de karaoke japonès, cosplay i caracterització de personatges d’anime, videojocs, coreografies de pop coreà, softcombat, dojo d’arts marcials, etc. A més de concursos, tallers, conferències, ginkames i també botigues, artesania i  zona gastronòmica.

Les principals novetats són la zona Temàtica de Rol, Estratègia i Simulació; zona Temàtica de Touhou Project (popular saga de videojocs indie japonesos); Maid Cafè i zona Temàtica de Robòtica.
També hi haurà dos concursos de Cosplay i exhibicions d’arts marcials per cortesia dels dojos Kushin-Kai, Ko Kurobi i Tenshin Shoden Katori Shintoryu.  I també s’oferirà, a petició del públic, el ja clàssic concurs de menjar ramen picant. Les entrades van dels 5 euros (1 dia), als 9 euros (dos dies) i els 12 euros (3 dies). Diumenge l’entrada serà gratuïta per a Cosplayers.