.

.

TOTS 21

La llista completa de la CUP a Tarragona. Foto: Cedida

La llista completa de la CUP a Tarragona. Foto: Cedida

La CUP de Tarragona ha fet públics els noms de les persones que completen la llista de les anticapitalistes per les eleccions municipals del 28M, després d’haver presentat el mes passat la llista de l’u al catorze.

Gemma Vendrell, número dos per la CUP a les pròximes eleccions, ha explicat els criteris que s’han tingut en compte per elaborar la llista, aprovada per assemblea, com són “la presència de dones i incorporar a la llista persones que formen part de l’assemblea i de l’Esquerra Independentista i d’altres que no en formen part per tal de dotar-la d’obertura i pluralitat, però totes elles tenen en comú que són activistes i militants en diversos fronts de lluita en col·lectius, entitats i moviments socials de la ciutat”. 

L’alcaldable de la CUP, Eva Miguel, per la seva banda, ha manifestat que volen “estripar les polítiques ràncies”, les que “feia dècades que estaven instaurades per qui governava aquest Ajuntament, i les que, tot i el canvi promès, encara són presents”. La cupaire ha exposat que la CUP “hem estat dos cavalls de Troia tirant cap a l’esquerra les polítiques municipals” i que “només en dos anys hem demostrat que existeixen alternatives”. És per això que, segons Miguel, “cal una CUP forta dins i fora de la institució per construir l’alternativa que necessita la ciutat des de la unitat popular”. 

Finalment, en Vicent Collado, número tres per la CUP i militant d’Endavant, ha valorat positivament els col·loquis per recollir propostes de cara el programa electoral que ha organitzat la formació independentista i que “esperem poder presentar ben aviat”.