.

.

TOTS 21

Anna Solé al Parlament. Foto: Cedida

Anna Solé al Parlament. Foto: Cedida

La diputada tarragonina Anna Solé serà cap de llista a Unió per Tarragona tal com ha informat aquest migdia TAC12. Solé es va incorporar fa 15 dies al comitè de govern del partit amb el regidor de l’Ajuntament de Tarragona Josep Maria Prats qui també era un dels possibles candidats a encapçalar la llista.

Des de la seu d’Unió, el cap de la Intercomarcal d’Unió Democràtica a Tarragona, Martí Barberà s’ha mostrat molt satisfet de la decisió i ha afirmat que Solé “és una gran candidata i que els seus 4 anys al Parlament avalen la seva trajectòria professional”. Cal destacar que de cara al 27S com a precedent històric Unió es presentarà en solitari.

Anna Solé és Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació i ha estat al ministeri de Justícia i directora dels serveis territorials de Tarragona del departament de Benestar Social i Família. Solé compareixerà demà en roda de premsa a la seu del partit a Tarragona.

El número 2 de la llista serà Josep M. Prats, llicenciat amb Grau en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona. Prats és militant d’Unió des de 1983 i membre del Comitè Executiu Intercomarcal d’Unió. Actualment també és regidor a l’Ajuntament de Tarragona.

El número 3 de la llista d’Unió serà Antoni Polo. L’alcalde de la Pobla de Mafumet, Joan M. Sardà, serà el número 4 seguit de Rosanna Camps, la directora territorial del departament d’interior a Tarragona.