.

.

TOTS 21


Cartell del concert

Aquest diumenge 3 de gener a les 19:00 hores, arriba un clàssic d’aquestes dates, el Concert de Nadal a Castellvell del Camp, que arriba a la XXIIena edició i tindrà com a marc l’església de Sant Vicenç, l’escenari habitual. Organitzat per l’Ajuntament i per Aurea Sonora, ho fa de la mà del baríton tarragoní de projecció internacional Àngel Òdena, que actuarà amb l’Orquestra Cum Jubilo del Camp de Tarragona, amb Raúl García de violí-solista i director-concertino.

D’aquesta manera Òdena repeteix en un escenari mig any després d’haver-hi actuat, en un concert d’estiu de la primera edició del Castellvell Music Fest que va suposar un gran èxit i fou la seva primera actuació a les nostres comarques en l’any de la pandèmia. Es podran escoltar peces de Txaikovski, Bach, Elgar, Mozart, Bellini, Toldrà i un repertori de cançons de Nadal. I hi haurà una novetat que ens comenta el regidor de Cultura, Jordi Jové, per respectar les mesures de seguretat: no actuaran instruments de vent, només de corda, i els instrumentistes duran mascareta, menys Òdena, lògicament.

‘L’aforament es reduirà a la meitat, amb un topall de 90 persones, i intentarem que es pugui emetre el mateix dia per streaming, donat l’interès que el concert està despertant’, destaca Jové.

Per poder-hi assistir, l’organització demana que contacteu amb el telèfon 630 742 613 o al correu info@arsaureasonora.org, per fer-vos amb  la inscripció i assignar-vos localitat per les mesures sanitàries de seguretat.

Mayo Lorda