.

.

TOTS 21

Carles Fuxet i Doris Giglio. Foto: Cedida

Alternativa Torredembarra ha escollit Carles Fuxet Garcia com a candidat a l’alcaldia a les properes eleccions municipals que se celebraran el mes de maig del pròxim 2023. La decisió es va prendre de manera unànime en assemblea. La intenció és seguir «amb el procés de creixement de la candidatura cent per cent municipalista integrada per persones implicades» en el teixit de la població «des de fa més de tres anys», segons una nota de premsa feta pública per la formació.

Fuxet és funcionari de la Generalitat de Catalunya en excedència, treballa a l’Ajuntament de Torredembarra i ha estat candidat al Senat a les eleccions de 2019. També realitza tasques sindicals a UGT de Tarragona i forma part del Comitè d’Empresa del consistori. Estarà acompanyat en el número dos de la candidatura per Doris Giglio qui ha treballat majoritàriament en temes organitzatius, en àrees de disseny gràfic i màrqueting. Ha estat a l’equip coordinador de Movem Castelldefels i és voluntària a diferents entitats de Torredembarra.

La candidatura reivindica la tasca que s’ha fet en els darrers anys «per tal de detectar els principals problemes de la vila i el greu problema que hi ha hagut amb una majoria d’Esquerra, que sols s’ha dedicat a deixar passar el dia a dia en lloc de resoldre els principals problemes que existeixen a Torredembarra. La brutícia, la deixadesa de les urbanitzacions, el no tindre un pla d’actuació al nucli antic, l’oblit de la joventut o la no inversió en habitatge social entre altres temes», conclou el comunicat.

Redacció