.

.

TOTS 21

Una imatge del Correfoc d'Alforja. Foto: Cedida

Una imatge del Correfoc d’Alforja. Foto: Cedida

Quan encara són ben presents tots els actes de les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis, Alforja es retroba els propers 20, 21 i 22 de gener amb la Festa Major de Sant Sebastià.

El programa d’actes, amb portada a càrrec de Maria Jasans, ja s’ha començat a repartir per tal que tothom el pugui conèixer amb temps i es pugui organitzar un cap de semana amb diversitat d’actes i propostes.

La programació arrenca divendres 20 amb la inauguració de l’exposició de fotografies ‘La meva mirada’ de Josep Maria Duran a la Casa de Cultura i seguirà aquest mateix divendres amb Sardanes i Vermut, Pinta cares i Concurs de Pastissos, amb una classe de ‘Body combat’ i amb el VIII Concurs Internacional de Playback, al Pavelló Municipal, on la nit la tancarà el DJ Sentís i la seva Disco Mòbil.

El concurs de playback vol tornar a presentar cançons, coreografies i una posada en escena espectacular per a una activitat que en la seva última edició, el passat mes d’octubre, va omplir fins a la bandera el Pavelló Municipal d’Alforja.

Romescada Popular
Dissabte 21 arrenca amb un Torneig popular de Tennis Taula, al Pavelló, i seguirá ja a dos quarts de tres amb la Romescada Popular, animada amb el grup salser Agustín Aspa y su Grupo Habana, que ben segur que farà pasar el fred a tothom.

El preu del menú és de 12 euros i la data límit per a la compra dels tiquets a l’Ajuntament d’Alforja és el proper dijous dia 19. El menú inclou escarola amb romesco i bacallà, llonganissa a la brasa amb fesols fregits, postres, pa, vi, aigua.

El dissabte es tancarà amb el Correfoc de Sant Sebastià, que sortirà de la plaça de Dalt i comptarà amb Diables i Diablons d’Alforja i, a partir de les 23:59, amb l’Orquestra Mitjanit amb entrada gratuïta al Pavelló Municipal d’Alforja.

Per últim, diumenge 22 començarà amb una cercavila dels Gegants i Grallers d’Alforja i amb un Vermut Popular.

A les 11 del matí se celebrarà la Missa Solemne de Sant Sebastià a l’església parroquial.

Finalment, la tarda de diumenge és tarda de teatre. A les cinc, a l’Arcada de l’Ateneu, els Passerells Teatre Estudi presenten ‘Ovelles’, de Carmen Marfà y Yago Alonso. ‘Ovelles’ es tornarà a representar el dissabte 28 de gener a les 19:30h i diumenge 29 de gener a les 18:00h.La venda anticipada d’entrades és a la Cooperativa Agrícola i el preu és de 10€. I, d’altra banda, a dos quarts de set, al Pavelló Municipal d’Alforja, la companyia Mayte Carreras posarà en escena l’obra ‘Separades i què?’

Amb aquesta doble oferta teatral la festa haurà arribat a la seva fi i, com no podia ser d’altra manera, el Castell de Focs de Fi de Festa posarà punt final a aquesta Festa Major de Sant Sebastià 2023.

Després dels dos anys tocats per la pandèmia, aquesta serà la primera festa que es preveu que podrem celebrar, per fi, amb tota normalitat.