.

Sales, Sans, Huguet i López, han volgut immortalitzar el moment de la seva votació aquest 12-M. Fotos: Cedides

La jornada electoral d’aquest 12 de maig ha estat especialment intensa pels candidats de les comarques de Tarragona, tot i que, per alguns ho ha estat més que pels altres. Si habitualment els caps de llista es deixen veure de bon matí pels seus col·legis de votació en un intent d’animar a la participació i convèncer, no només els seus electors, sinó, també, els que no pensen ni tan sols en sortir de casa, aquest 12-M hem vist com diversos candidats i candidates feien quilòmetres i quilòmetres per poder ser a tot arreu on se suposava que havien de ser.

Aquest és el cas d’Alejandro Fernández, el candidat a la presidència de la Generalitat i cap de llista del PP per Barcelona, que votava al centre cívic Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, per després traslladar-se a la Ciutat Comtal; o de Laia Estrada, l’exregidora tarragonina que es troba en la mateixa circumstància que el seu col·lega popular com a cap de llista i presidenciable per la CUP, que votava a l’escola Rubió i Ors de Reus.

Però ells dos no han estat els únics que han fet molta carretera aquest diumenge. Mònica Sales, la cap de llista de Junts+ Puigdemont per Catalunya votava de bon matí al seu poble, a l’Institut Escola Daniel Mangrané de Jesús, per després traslladar-se a la ciutat de Tarragona on ha acompanyat a votar el seu número 2, Jordi Bertran, que votava al migdia a l’Institut Tarragona de la plaça Imperial Tarraco.


Altres notícies:


En aquest mateix centre de votació ha votat la candidata d’ERC, Raquel Sans, que ha estat acompanyada per la regidora reusenca Noemí Llauradó, i després totes dues s’han traslladat a Reus per tal que Llauradó votés al col·legi Joan Rebull.

Menys agitada ha estat la matinal per la cap de llista del PSC per Tarragona, Rosa Maria Ibarra, que ha votat aquest diumenge pels volts de les 10 al seu col·legi habitual, a l’escola Enxaneta de Valls. En una línia similar, el cap de llista del Partit Popular per Tarragona, Pere Lluís Huguet, ha votat aquest diumenge al matí al col·legi General Prim de Reus.

Finalment, la candidata de Comuns SumarYolanda López, ha exercit el seu dret a vot a quarts d’onze del matí el col·legi electoral l’Eina del Vendrell; mentre que el cap de llista de la CUP per Tarragona, Sergi Saladié, votava al col·legi electoral del seu poble, a Vandellòs.