.

.

TOTS 21

Aquest dissabte 10 d’octubre a partir de les 16:30 hores fins les 18:30 hores tindrà lloc la Just Tri Altafulla. La prova comportarà afectacions al trànsit que tot seguit us detallem:

Punts d’accés al poble

Venint de Torredembarra:

– Entrada pels Munts de Torredembarra per anar a Baix a Mar Altafulla. Per anar al poble caldrà anar per, via Hercúlea, Fassina, fins camí del Prat.

– Si es ve en sentit Barcelona, i es vol accedir al poble, es recomana utilitzar la variant d’Altafulla direcció Tarragona i entrar per Ferran fins arribar al Buffet d’Altafulla i fer l’entrada com s’especifica a sota.

Venint de Tarragona:

– Entrada pel Buffet i direcció polígon (Bon Àrea, Caprabo, etc.) i d’allà anar direcció a Caïd Ismail i es podrà creuar cap al c/ de la Portalada.

Punts de sortida del poble

Direcció Torredembarra:

Pels 4 camins:

– S’hi podrà accedir pel c/ camí de l’Ermita, de pujada, pel carril esquerra habilitat per cotxes i que deixaran passar (quan es pugui) a Ronda Altafulla direcció camp de futbol.

– Els del sector est pel camí Oliverot (en contra direcció).

– Sector est Baix a Mar, pels Munts.

Direcció Tarragona:

– Pel c/ Alzina travessant cap a c/ Avellaners (direcció Mercadona) i sortida pel c/ Via Roviano i Migdia.

Mobilitat interior

Poble

– Sector est (les esplanes, vinya gran, urb. Sant Antoni, etc.) per anar al poble han d’anar pel c/ camí de la Nou de Gaià (contra direcció) i creuar cap a c/ de la Bassa (davant el Castell).

– Vila Closa han de sortir cap a c/ Barceloneta, Plaça Nova i c/ Albert Boronat (Pl. Martí Royo) (tot contra direcció) fins Marqués de Tamarit.

– Per anar del poble a Baix a Mar per Marqués de Tamarit i per Camí del Prat.

– La Ronda d’Altafulla, des del carrer camí de la Vinya, de baixada estarà habilitat el carril dret per si surten veïns puguin anar fins c/avellaners.

– Els de la urbanització del Mercadona i tota aquella zona poden accedir al poble per Caïd Ismail i c/Portalada.

Baix a Mar

– Veïns d’Hort de les Bombes, tindran habilitat carril dret de baixada de Via Augusta fins a la rotonda de Pont de Mar. Allà podran anar a l’esquerra o dreta.

– Els de Mestral, llebeig, plaça dels vents, poden sortir per c/ Pont de Mar.

– Sector Vila Romana dels Munts poden anar per Via Hercúlea fins a la rotonda del càmping Don Quijote. Allà els enviaran direcció c/ Fassina.

Mentre se celebri la prova de bicicleta (de les 17.10h a les 18.10h aproximadament) serà complicat donar pas, així que preguem paciència i que sigueu previsors. Un cop finalitzada la prova,  les entrades, sortides i els sentits dels carrers tornaran a la normalitat.

Visita el web de la Just Tri Altafulla.

Descarrega’t les indicacions de les afectacions de trànsit.

Redacció