.

.

TOTS 21

El creuer MSC Magnifica. Foto: Cedida

El creuer MSC Magnifica. Foto: Cedida

MSC Cruceros s’associa amb PortAventura World, un dels millors resorts temàtics d’Europa, per a acostar als amants de la diversió aquesta aventura imprescindible. D’aquesta manera, MSC Cruceros continua ampliant la seva oferta d’excursions en terra, oferint així als seus clients noves experiències de valor.

L’excursió estarà disponible per als passatgers que embarquin a València a bord de MSC Magnifica amb escala al Port de Tarragona, o que embarquin i desembarquin a Tarragona. Tindrà el trasllat inclòs des del port fins al resort. En les 8 hores i mitja que dura l’excursió, els passatgers podran gaudir del Shambhala, la muntanya russa més alta (78 metres) i ràpida (134 km/h) d’Europa fins a 2018, inspirada en l’Himàlaia, sentir rugir al drac de la muntanya russa xinesa Dragon Khan o sentir la fúria del Hurakan Condor, la caiguda lliure asteca de més de 100 metres d’altura.

Fernando Pacheco, director general de MSC Cruceros a Espanya, ha comentat: “A MSC Cruceros sempre busquem noves associacions que siguin atractives per als nostres clients i creiem que col·laborar amb PortAventura és una oportunitat que encaixa perfectament amb nosaltres en tots els nivells. PortAventura World no sols és sinònim de diversió, sinó que el plantejament i el detall de cada àrea del parc et transporta a un destí diferent, la qual cosa, sens dubte, suposarà també un valor afegit per a l’experiència dels nostres clients”.

David García, director general de PortAventura World, ha explicat: “Aquesta col·laboració amb MSC Cruceros, una de les firmes de creuers més importants del món, ens permet dirigir-nos al client de creuers nacional i europeu amb una proposta d’oci complementària durant la seva escala a Tarragona. Així mateix, en obrir aquesta nova línia de captació de visitants en origen, reforcem la nostra aposta per continuar creixent a França com el nostre primer mercat internacional i ens possibilita, al seu torn, l’obertura d’altres mercats com l’italià”.