.

A la plaça del Baluard s’ha fet l’ofrena institucional de l’Ajuntament amb alcalde, vicealcaldessa i portaveus municipals. Foto: Ajuntament

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha presidit els actes institucionals que l’Ajuntament ha organitzat aquest 11 de setembre amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, i que, degut a les restriccions sanitàries, no han estat oberts presencialment a la ciutadania, tot i que s’han pogut seguir en directe pel web municipal. L’acte central, que ha comptat també amb la intervenció de la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, i ha tingut lloc Saló de Plens de l’Ajuntament, ha estat la lectura de la Glossa de la Diada, a càrrec de l’escriptora i periodista Marta Magrinyà. També ha comptat amb la presència d’altres regidors i regidores del consistori.

L’acte ha acabat amb el cant d’”Els segadors”, interpretat per Jorge Varela, piano, i Helena Tarragó, veu.

Tot seguit, a la plaça del Baluard s’ha fet l’ofrena institucional de l’Ajuntament amb alcalde, vicealcaldessa i portaveus municipals i les ofrenes de les diferents entitats de la ciutat. Aquestes últimes s’han organitzat en trams horaris per evitar aglomeracions.

Redacció