.

Hi han participat nou escoles d'educació especial d’arreu de la província

Hi han participat nou escoles d’educació especial d’arreu de la província

Aquest matí ha tingut lloc la 13a edició de la Trobada Esportiva d’Escoles d’Educació Especial a l’Anella Mediterrània, que ha comptat amb un total de 155 participants. Per aquesta edició, les tres entitats promotores de la trobada Escola Solc, Institut Cal·lípolis i Consell Esportiu del Tarragonès hem considerat oportú extraure-la, per primera vegada, fora de la seu habitual del Complex Educatiu, a unes instal·lacions magnífiques on l’esperit dels Jocs Mediterranis continua vigent per a que els nostres participants en puguin gaudir d’elles, gràcies també a la col·laboració facilitada pel Patronat Municipal d’Esports i per l’Ajuntament de Tarragona.

9 han estat les escoles d’educació especial d’arreu de la província que hi han participat, consolidant així la tendència dels darrers anys, on gairebé la majoria d’escoles del territori volen participar-hi, convertint la trobada en tot un referent de festa lúdico-esportiva del seu alumnat: SOLC, Tarragona; JERONI DE MORAGAS, Móra d’Ebre; NTRA. SRA. DEL MAR, Reus; SANT RAFAEL, Tarragona; ESTELA, Tarragona; ESCOLA EE ALBA, Reus; CEE L’ÀNGEL – APASA, Amposta; GARBÍ, El Vendrell; CEE LA MUNTANYETA, Tarragona.

En aquesta edició tots els nois i noies han pogut gaudir d’una jornada on han format part de diferents activitats esportives, lligades a la modalitat de l’atletisme i de diferents jocs esportius i cooperatius dirigides pels propis alumnes de l’Institut Cal·lípolis;  a més de gaudir de diferents obsequis entregats al final de la trobada, gràcies a les aportacions del Port de Tarragona, Aigües de Tarragona i del propi Patronat Municipal d’Esports de Tarragona. Després del dinar, aquells centres que s’han quedat a l’Anella, han pogut tancar la jornada amb una sessió musical de balls.