L’Ajuntament de Vila-seca treu a licitació les obres per construir un parc caní

Emplaçament del parc caní. Foto: Ajuntament de Vila-seca

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Vila-seca ha aprovat l’inici de l’expedient de contractació de les obres compreses a la memòria valorada pels treballs de construcció d’una zona d’esbarjo per a gossos.

Pressupostat en 83.946 euros, estarà ubicat en un solar municipal a Vila-seca, entre els barris del Colomí i Miramar-les Illes, concretament a l’encreuament entre la Via Màxima i el Raval de la Mar.

Aquest parc caní, amb una superfície útil de 4.060 m2, estarà degudament senyalitzat, comptarà amb bancs, papereres, fonts, jocs per als gossos i enllumenat públic. Serà també una zona arbrada i estarà envoltat per una tanca perimetral. De fet, ja es troba a licitació i és un dels projectes escollits per la ciutadania en el procés de pressupost participatiu Vila-seca 2017.

Vila-seca anuncia que posarà els locals municipals a disposició de l’1-O

Josep Poblet, en una imatge d’arxiu

L’ajuntament de Vila-seca ha fet públic aquest divendres un comunicat de premsa destinat a marcar el seu posicionament davant la petició del govern de la Generalitat de destinar els locals municipals de cara al referèndum del pròxim 1-O. En el text literal de la nota s’especifica que l’alcalde, Josep Poblet, “va acusar rebuda de la carta del President i del Vicepresident de la Generalitat de Catalunya i va complimentar-la adequadament”. I ho va fer signant “un Decret en el que manifesta la voluntat expressada per l’Ajuntament en diversos acords de Ple en relació al Dret a Decidir dels ciutadans de Vila-seca i de Catalunya”. En cap moment, però, especifica quin és el model d’escrit emprat de cara a conèixer si pot tenir o no repercusions legals.

Més enllà dels dubtes sobre els formalismes del document i el seu contingut exacte (que s’hauria de fer públic de forma íntegre durant el pròxim plenari municipal, convocat dos dies abans de la consulta), des de Decidim Vila-seca s’ha confirmat la disponibilitat del consistori a cedir els espais habituals en tots els comicis estatals i autonòmics. Per mitjà d’un comunicat, aquest grup ha ratificat que Poblet els ha transmès personalment el seu suport al govern català. A la nota s’afegeix que Decidim Vila-seca s’ha mostrat disposat a posar-se “al costat de l’equip de govern” per donar “ple recolzament a la celebració del referèndum” a la localitat “en condicions de plena normalitat”.

J.S.

Nou curs a la ludoteca Tot Joc

Coincidint amb l’inici del curs escolar, el proper dimarts 12 de setembre la Ludoteca municipal Tot Joc obre les seves portes a tots els infants de Vila-seca.

La Ludoteca, ubicada al Centre Cívic i Cultural el Colomí, comptarà amb tallers d’anglès, lectura, iniciació a la música i psicomotricitat per a nadons i infants fins als 3 anys, a partir del 2 d’octubre. A banda de les activitats per a nens de 0 a 10 anys que s’hi desenvolupen diàriament, com ara manualitats, disfresses, plastilina i jocs, els tallers especialitzats s’allargaran tot el curs.

Les inscripcions als tallers es poden realitzar a la pròpia Ludoteca Tot Joc a partir del dia 12 de setembre.

Cal recordar que l’horari d’obertura de la Ludoteca és de dilluns a divendres de 16.30 a 19.00 h.

Territori posa en servei 24 noves expedicions diàries d’autobús entre Reus i Vila-seca i 18 entre Cambrils i Reus

Els protagonistes de la roda de premsa asseguts en un autobús de l’empresa Plana durant la presentació de les noves expedicions diàries entre Reus i Vila-seca, i Cambrils i Reus. Foto: ACN

El Departament de Territori i Sostenibilitat implementarà, a partir de dimarts vinent, 24 noves expedicions diàries d’autobús entre Reus i Vila-seca -12 per sentit- i 18 noves expedicions entre Cambrils i Reus -9 per sentit-. S’estima que aquests nous serveis, operats per l’empresa Plana en els dies feiners, es traduiran en un increment de la demanda d’entre 20.000 i 30.000 viatgers durant el primer any. La nova ruta entre Cambrils i Reus enllaçarà amb el Campus Bellisens i l’Hospital Sant Joan, amb la qual cosa es donarà resposta a una demanda històrica del municipi de Cambrils. El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, ha subratllat que es fa “un pas endavant” per transformar el conjunt de la mobilitat del Camp de Tarragona, on la demanda de transport públic està creixent per sobre d’un 3%. La Generalitat invertirà uns 200.000 euros anuals en el manteniment de les noves freqüències.

La relació entre Reus i Vila-seca, que actualment disposa de mitja dotzena de freqüències de dilluns a divendres feiners, en sumarà dotze més per sentit a partir de dimarts vinent. Segons Font, l’actuació donarà resposta a la mobilitat de l’alumnat universitari del Campus Bellisens i del Campus Vila-seca, permetrà implantar connexions amb l’Hospital Sant Joan de Reus i millorarà, en general, les comunicacions entre ambdós municipis.

Pel que fa a la relació entre Cambrils i Reus, que actualment disposa de tres rutes durant l’any -que es reforcen amb una quarta per la costa durant l’estiu-, guanya una nova línia que passarà per Vilafortuny, el Campus Bellisens i l’Hospital Sant Joan. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha agraït l’aposta per reforçar el transport públic i ha recordat que la millora de les connexions amb els campus universitaris i amb l’hospital eren unes demandes “reivindicades des de fa molt de temps” per la ciutadania.

Ricard Font ha destacat que el Govern aposta per millorar les comunicacions entre els principals nuclis del Camp de Tarragona, tant per a les persones que hi viuen i hi treballen, com per donar servei al turisme. El secretari d’Infraestructures i Mobilitat ha assenyalat que, amb la implantació dels autobusos exprés.cat s’ha anat guanyant velocitat comercial i, ara, amb aquest reforç, es multiplicaran les expedicions.

En aquests nous trajectes es podran emprar els títols integrats de l’ATM del Camp de Tarragona. Actualment, la demanda de transport públic a la zona creix en un 3%, segons ha assenyalat Font, i s’espera que amb les millores implementades aquesta xifra encara pugui créixer més. La línia d’autobús exprés.cat entre Cambrils i Tarragona, per exemple, ha incrementat un 30% la demanda en el primer any de funcionament.

Projecte de línia d’autobús municipal a Vila-seca

Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde de Vila-seca, Xavier Farriol, ha explicat que aquestes millores es complementaran amb el projecte d’implantació d’una línia d’autobús municipal que relligui els nuclis de la Plana i de la Pineda. Segons el regidor, la proposta s’acordarà amb la Generalitat i amb les possibles empreses concessionàries aspirants a prestar el servei. La intenció és que la línia entri en funcionament l’any vinent.

El projecte del baixador de Bellisens, a la tardor

Pel que fa a l’esperada construcció del baixador ferroviari de Bellisens, el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, ha avançat que s’espera que el projecte estigui enllestit a la tardor. Els detalls es presentaran en un acte a la capital del Baix Camp en les pròximes setmanes.

ACN

 

Vila-seca en Comú presenta al·legacions per a la licitació del servei de neteja dels edificis municipals

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú ha comunicat que ha presentat al registre d’entrada de l’Ajuntament de Vila-seca un total de 12 al·legacions per incorporar clàusules socials i ambientals en el plec de clàusules i convocatòria de la licitació del servei de neteja municipal dels edificis depenents de l’Ajuntament.

Les noves clàusules socials que pretenen incorporar es refereixen a la inserció sociolaboral de persones en situació d’exclusió social i / o persones amb diversitat funcional, l’ampliació del nombre d’empreses que ofereixen el servei, la millora de la remuneració dels i les treballadores, el foment de la igualtat efectiva entre dones i homes, la salvaguarda de la seguretat i salut laboral, la conciliació de la vida familiar i laboral o, la reducció de la durada del contracte de quatre a dos anys per no condicionar el pròxim govern municipal. Per la seva banda, les clàusules ambientals fan referència a l’estalvi d’energia i que la neteja es realitzi amb aigua ionitzada on sigui factible, per reduir l’ús directe de productes de neteja, així com la reducció de papereres individuals de treball i el seu canvi per eco papereres.

Les qüestions plantejades seran contestades pels serveis municipals competents. Un cop es resolguin les al·legacions, el text definitiu serà remès novament al Ple de Vila-seca per a la seva aprovació. La formació assembleària, segons han manifestat en el seu comunicat, es mostra molt crítica amb la manera en què se segueixen oferint els concursos de serveis ja que fa més d’un any es va aprovar per unanimitat una proposta plantejada pel mateix grup en la qual l’Ajuntament es va comprometre a incorporar clàusules socials i ambientals en la contractació pública. Així mateix, argumenten que el salari mínim, inferior a 1000 euros nets en 12 pagues, suposa contribuir a la precarització laboral des de la pròpia administració pública, cosa que consideren poc desitjable.

Finalment, la formació ha volgut sortir al pas de les argumentacions abocades en el passat ple respecte a la legalitat de les clàusules proposades advertint que s’apliquen amb èxit en diferents municipis de Catalunya. Així mateix, recorden que el Tribunal de Justícia va avalar la inclusió de clàusules socials a l’Ajuntament de Madrid davant el contenciós administratiu presentat per la Delegació del Govern.

Centenars de vila-secans visiten el Pavelló Municipal d’Esports en la jornada de portes obertes

El cost total de l’actuació ha estat d’1.326.920 euros, finançats per la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Vila-seca.

El passat dissabte 2 de setembre centenars de persones de totes les edats van assistir a la jornada de portes obertes al renovat Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca, ubicat al Campus Educatiu i Esportiu de Vila-seca.

El nou equipament esportiu, amb prop de 4.000 m2 de superfície, ha estat rehabilitat íntegrament per tal d’adequar-lo a la normativa vigent pel que fa a funcionalitat, eficiència de les instal·lacions, accessibilitat i seguretat d’ús, així com la millora i substitució dels revestiments, acabats i serveis interiors. D’altra banda, s’ha cobert i ampliat la pista annexa, s’ha remodelat tot el paviment i s’ha construït un porxo perimetral com element d’unió i circulació entre els dos espais.

El cost total de l’actuació ha estat d’1.326.920 euros, finançats per la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Vila-seca.

Aquest nou equipament esportiu, que entrarà en ús properament, acollirà les competicions esportives de lluita grecoromana i lliure dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

L’informe preliminar que engegarà el projecte de Hard Rock, enllestit aquesta setmana

El secretari d’Hisenda, Lluís Salvadó, va confirmar en la seva visita a les noves instal·lacions territorials de l’Agència Tributària Catalana a Reus que, a finals d’aquesta setmana, està previst que la mesa de valoració del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou aprovi l’informe preliminar d’adjudicació que permetrà a Hard Rock engegar els tràmits per construir un macrocomplex d’oci i joc a la vora de PortAventura. La complexitat de l’expedient ha endarrerit uns dies el tràmit respecte el calendari inicial, però el Govern manté que, al novembre, l’empresa ja ho tindrà tot a punt per iniciar el projecte.

ACN

El proper dissabte 2 de setembre, jornada de portes obertes al Pavelló Municipal d’Esports

Una vegada enllestides les obres de rehabilitació del Pavelló Municipal d’Esports i el cobriment de la pista poliesportiva annexa, l’Ajuntament de Vila-seca convida els vila-secans a visitar aquestes instal·lacions, en una Jornada de Portes Obertes programada per al proper dissabte 2 de setembre amb el següent horari: matí d’11.00 a 13.00 h i tarda de 17.00 a 20.00 h.

El Pavelló Municipal d’Esports, situat al Campus Educatiu i Esportiu de Vila-seca, ha estat rehabilitat íntegrament per tal d’adequar-lo a la normativa vigent pel que fa a la seva funcionalitat, eficiència, accessibilitat i seguretat; s’ha cobert i ampliat la pista poliesportiva annexa i renovat el seu paviment, i s’ha construït un porxo perimetral com a element d’unió i circulació entre els dos espais.

El cost total de l’actuació ha estat d’1.326.920 euros, finançats per la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Vila-seca.

Vila-seca posa transport gratuït per assistir a la manifestació de Barcelona contra el terrorisme

Ada Colau i Carles Puigdemont dipositant dues veles al lloc de l’ofrena per a les víctimes de l’atac. Foto: ACN

L’Ajuntament de Vila-seca ha organitzat un transport transport gratuït amb autobús per a totes aquelles persones que no disposin de mitjans propis i desitgin assistir a la manifestació ciutadana que sota el lema ‘No tinc por’, que tindrà lloc el dissabte dia 26 d’agost a partir de les 18.00 hores al passeig de Gràcia de Barcelona. El transport sortirà el dissabte 26 d’agost a les 15.00 hores de la plaça dels Països Catalans de Vila-seca.

Per a inscriure’s cal trucar al telèfon 977393542 (Sra. Susana) del Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de l’Ajuntament de Vila-seca, avui dijous i demà divendres en horari de 9.15 h a 15.00 h.

Les inscripcions seran d’un màxim de dues persones per trucada telefònica i seran ateses per rigorós ordre d’entrada fins a esgotar el nombre de places disponibles.

 

Instal·lats els desfibril·ladors en diferents edificis de Vila-seca

Equip instal·lat al Conservatori de Música.

Recentment han quedat instal·lats en diversos equipaments públics de Vila-seca tot un seguit d’equips de cardioprotecció. Els 10 aparells es troben ja en un espai visible a la Casa Consistorial, a les dependències de la Policia Local, als Centres Cívics i Culturals de la Pineda, del Colomí i de la Plana, a l’Estadi Municipal, als Pavellons Poliesportius Municipals de Vila-seca i de la Pineda, al Conservatori de Música i el Centre Municipal de Formació ‘Antic Hospital’.

Amb un pressupost anual de 18.150 euros en règim de lloguer, la instal·lació d’aquests desfibril·ladors i el seu manteniment, han anat acompanyats de la formació específica a un total de 80 persones que estan vinculades als diferents edificis, amb l’objectiu d’actuar eficaçment en cas d’una emergència.

Incendi a les dependències de la Policia Local de Vila-seca

Imatge del sinistre. Foto: Mónica Vicente Rodríguez (facebook Mejoremos Vila-seca)

La columna de fum ha estat visible per tota la ciutat. Foto: Lorenzo Domínguez de Haro (facebook Mejoremos Vila-seca)

Els Bombers de la Generalitat treballen, en aquests moments, en un incendi, ja controlat, a les instal·lacions de la Policia Local de Vila-seca, situada al número 22 del carrer Sant Antoni del municipi.

Per causes que a hores d’ara es desconeixen, i segons les primeres informacions, l’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 12.36h, s’ha produït a la primera planta de l’immoble i ha cremat la zona de vestidors i de magatzem.

A més, el foc ha afectat el sostre de material prefabricat d’un pati interior, que ha col·lapsat, i la instal·lació de gas. Els efectius dels Bombers, desplaçats amb sis dotacions, han treballat des del primer moment per evitar que el foc es propagués a les cases del costat. Cap persona ha resultat ferida com a conseqüència d’aquest l’incendi.

 

Torredembarra acull la setena prova del Campionat de Catalunya de vòlei platja

El Vichy Catalan Vòlei Tour–Campionat de Catalunya 2017 s’endinsa en la recta final. El proper cap de setmana Torredembarra acull la penúltima prova del calendari. Tots els partits d’aquesta setena prova del campionat es disputaran a la platja de la Paella de Torredembarra els dies 19 i 20 d’agost. El campionat, que organitza la Federació Catalana de Voleibol (FCVB), arriba a Torredembarra després de visitar les platges de Lloret de Mar, Vilanova i la Geltrú, Mataró, Calella, Cunit i Cambrils.

El dissabte 19 d’agost pel matí es disputaran els partits de la fase prèvia amb la participació d’entre 16 i 24 parelles, masculines i femenines. El dissabte per la tarda es disputaran els partits de classificació per a les semifinals i les finals, que es jugaran diumenge 20 d’agost: pel matí les semifinals i per la tarda les finals. L’entrega de premis tindrà lloc després de la disputa de les finals. En paral·lel als partits del Vichy Catalan Vòlei Tour 2017 també es jugaran els encontres de l’Open FCVb per a jugadors amateurs: dissabte al matí els partits classificatoris i dissabte a la tarda les finals.

El Vichy Catalan Vòlei Tour–Campionat de Catalunya 2017 el disputen jugadors federats i amb rànquing provinents de Catalunya, de la resta de l’Estat i d’altres països. Com a torneig homologat, també puntua pel rànquing del Campionat d’Espanya de vòlei platja. La sorra de Torredembarra acollirà totes les proves dels quadres masculí i femení, on malgrat la superioritat demostrada per algunes parelles al llarg del campionat, encara està tot per decidir. De moment, a totes les proves disputades fins ara s’ha assolit un gran nivell de joc i de participació, que de ben segur es repetirà a Torredembarra.

Decidim Vila-seca reclama la implantació d’un servei de bus urbà al municipi

El grup municipal Decidim Vila-seca presentarà en el plenari d’aquest mes d’agost una moció en la que reclama “la implantació d’un servei de bus urbà i l’estudi i posterior implantació d’una xarxa de línies i parades d’autobús suficient com per garantir un servei útil per la totalitat de lapoblació, així com un accés als principals equipaments i serveis municipals bàsics”.

Segons argumenten en una nota de premsa, “Vila-seca ha tingut històricament una mancança pel que fa a mobilitat. El seu creixement ràpid i constant, que l’ha situat vora els 23.000 habitants, i el fet de disposar de tres nuclis de població diferenciats (Vila-seca, La Pineda i La Plana) ha incrementat encara més la necessitat de disposar d’una xarxa de transport públic urbà”.

Aquesta necessitat, segons el partit de l’oposició, es fa encara més evident “quan parlem de certs col·lectius amb dificultats afegides quant a la mobilitat, com ara la gent gran, el jovent, les persones amb mobilitat reduïda, el turisme o els malalts. Garantir el fàcil accés als serveis municipals (llars d’infants, escoles, instituts, centres esportius, centres de salut, etc.) hauria de ser una prioritat per qualsevol gestor municipal”.

Adjudicades dues obres per a millorar l’enllumenat de Vila-seca

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Vila-seca.

Imatge d’arxiu de l’Ajuntament de Vila-seca.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Vila-seca ha adjudicat dues obres amb un cost total de 63.368 euros que han de permetre la millora de l’enllumenat públic en dues zones del nucli urbà de Vila-seca.

La primera, amb un cost de 24.337 euros, fa referència a la instal·lació d’enllumenat públic al carrer de la Feredat, a la zona propera l’Estadi municipal, i l’altra, amb un cost de 39.031 euros ha de servir per soterrar diverses línies aèries de baixa tensió als carrers de la Font, dels Pirineus i a l’avinguda de Francesc Macià.

Rescaten a un home de 61 anys a punt d’ofegar-se a la platja de la Pineda

 

La platja de la Pineda a Vila-seca ha estat a punt de viure una tragèdia aquest dimarts tarda. Segons informa el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), un turista eslovac de 61 anys ha hagut de ser rescatat prop de les 13.00 hores de l’aigua després de patir un ofegament, i ha estat tractat a temps per les tres dotacions terrestres del SEM desplaçades al lloc dels fets. Finalment ha estat evacuat a l’Hospital Santa Tecla de Tarragona i el seu pronòstic és menys greu.

 

Els caps de setmana, visites a l’espai natural de la Séquia Major de Vila-seca

Les visites, que cal reservar-les amb antelació al telèfon 977 39 03 62, es duen a terme els dissabtes i diumenges dels mesos d’agost i setembre de les 18.00 a les 20.00 h, i d’octubre a febrer els diumenges d’11.00 a 13.00 h.

Com cada any, durant el mes d’agost tenen lloc les visites a l’espai natural de la Séquia Major. La visita, apta per a totes les edats, comprèn un recorregut d’uns dos quilòmetres que es recorren aproximadament en dues hores, durant les quals s’explica la història de l’indret i els seus valors naturals, s’interpreten les rastres d’activitat animal a través de les petjades, les plomes, els nius i les restes de menjar, i s’observen ocells amb prismàtics i espècies protegides de l’espai.

La Séquia Major es va construir amb l’objectiu de drenar els antics estanys a prop del mar. Actualment, és un important espai constituït per comunitats vegetals de canyissar, prats humits i jonqueres, i també un reservori faunístic, el qual va ser declarat Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN), el desembre de 1992.

Les visites, que cal reservar-les amb antelació al telèfon 977 39 03 62, es duen a terme els dissabtes i diumenges dels mesos d’agost i setembre de les 18.00 a les 20.00 h, i d’octubre a febrer els diumenges d’11.00 a 13.00 h. El punt de trobada d’aquestes visites és a l’accés principal de la Séquia Major, a la plaça de la Cançó Catalana, a la Pineda.  Per la seva banda, Cel Rogent realitza el monitoratge de les visites.

Missa internacional en honor a la Mare de Déu d’Agost, el proper dilluns 14 al Santuari de la Pineda

El proper dilluns 14 d’agost a les 9 del vespre, el Santuari de la Mare de Déu de la Pineda acollirà la missa internacional en honor a la Mare de Déu d’Agost, organitzada per la Parròquia de Sant Esteve de Vila-seca i els Amics del Santuari de la Pineda, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-seca.

Per tal de poder-hi assistir, hi haurà un servei de transport a les 20.15 h des de la Pineda (a l’Església de l’Esperit Sant) i des de Vila-seca (a la parada de bus de la plaça de Països Catalans amb Raval de la Mar). Per a tornar tant a Vila-seca com a la Pineda, el bus recollirà els vila-secans a les 22.45 h des de davant del Santuari.

L’Ajuntament de Vila-seca aprova prop d’1 milió d’euros per a nous projectes

Es preveu adequar com aparcament el solar municipal situat entre el carrer de Reus i l’avinguda de la Generalitat, al costat mateix de l’aparcament de la Canaleta.

Durant el darrer mes, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Vila-seca ha aprovat un total de sis memòries valorades que han de permetre entre d’altres, la creació de noves àrees d’aparcament, millores al mercat municipal i la construcció d’un parc caní a la parcel·la municipal ubicada entre la Via Màxima i el Raval de la Mar.

Amb un pressupost total de 911.024 euros, el paquet de projectes aprovats és el següent:

– Adequació i pavimentació del solar municipal com a aparcament, situat entre el carrer de Reus i l’avinguda de la Generalitat, al costat mateix de l’aparcament de la Canaleta (218.074 euros).

– Treballs de millora i pavimentació de l’aparcament situat al parc d’Austràlia i pavimentació del tronc central del passeig Ciutat de Melbourne (118.589 euros).

– Construcció d’una zona d’esbarjo per a gossos o parc caní (83.946 euros).

– Millora de l’accessibilitat a l’avinguda de Ramon d’Olzina, al pas pel pont del ferrocarril (133.455 euros).

– Instal·lació de jocs infantils en diversos indrets de Vila-seca (188.207 euros).

– Treballs d’adequació del mercat municipal (168.751 euros).

 

Nova instal·lació esportiva a la platja de la Pineda

El Patronat Municipal de Turisme ha incorporat una nova instal·lació a la Zona Esportiva de la platja de la Pineda, ubicada a la zona de Porta de Mar, al final del passeig marítim. A banda de les activitats tradicionals que s’hi desenvolupen, els joves del municipi poden practicar aquesta nova disciplina esportiva coneguda com Street workout o Calistenia.

L’Street workout o Calistenia és una disciplina esportiva que es pot practicar al carrer o en instal·lacions com la que hem instal·lat a la platja de la Pineda de Vila-seca. Amb els exercicis que es realitzen es treballa preferentment la musculació, la potència i l’esforç, amb l’objectiu de desenvolupar l’agilitat, la força física i la flexibilitat.

Ahir al matí el president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Segura, va visitar les noves instal·lacions acompanyat del grup de joves vila-secans que han impulsat la pràctica d’aquest esport a la platja de la Pineda.

Aquesta instal·lació és un equipament de la marca Kenguru ancorat a la sorra amb uns daus de formigó, consta de 2 barres paral·leles en forma de U, 4 barres dominades d’1,7 metres de longitud i 12 posts verticals.

Cal recordar que la Zona Esportiva de la Pineda acull durant els mesos de juliol i agost diverses activitats esportives com ara zumba, ioga, bodycombat, aquagym i meditació.