.

.

TOTS 21

Imatge d’arxiu de la residència Mimara Creixell.

La Direcció de la Residència Mimara Creixell ha tingut coneixement durant les PCRs que es van realitzar el passat dimecres 28 de juliol que un dels treballadors d’aquest mateix centre, ja vacunat amb les dues dosis completes, ha donat positiu en coronavirus. Es tracta d’un cas aïllat i que ha impulsat l’activació de les mesures reactives. El professional que ha donat positiu es troba en aïllament domiciliari i seguint els protocols de quarantena que marca el Departament de Salut. Cal destacar que aquest cas no té cap relació amb el treballador que va donar positiu el passat dilluns 26 de juliol, ja que es tracta d’una recent incorporació al centre. Es tornarà a fer cribratge aquest dimecres 4 d’agost.

Seguint els protocols establerts, de manera preventiva segueixen suspeses les sortides dels usuaris al poble de Creixell, a més de mantenir l’èmfasi en la constant desinfecció de mans de residents i professionals. Els usuaris també seguiran fent servir les mascaretes en les seves unitats de convivència i se seguirà intensificant la ventilació natural de les àrees comunes. D’altra banda, Mimara Creixell manté la categoria de centre taronja, és a dir, que pot continuar fent ingressos i es poden fer visites.

Des de la Direcció de centre es mantenen tots els protocols de comunicació als diferents col·lectius: residents, famílies, treballadors, així com proveïdors i mitjans de comunicació, seguint les polítiques de transparència que s’han instaurat en les residències que gestiona el mateix grup des de l’inici de la pandèmia.

De moment, tots els usuaris es troben bé i sense cap símptoma relacionat amb la COVID. Fins al moment no s’ha donat cap cas positiu en cap treballador d’atenció directa amb els residents.

Redacció