.

.

TOTS 21

Imatge d’arxiu de la residència Mimara Creixell.

La Direcció de la Residència Mimara Creixell ha tingut coneixement durant el dilluns 26 de juliol que un dels treballadors d’aquest mateix centre, ja vacunat amb les dues dosis completes, ha donat positiu en coronavirus. Es tracta d’un cas aïllat i que ha impulsat l’activació de les mesures reactives. El professional que ha donat positiu es troba en aïllament domiciliari i seguint els protocols de quarantena que marca el Departament de Salut. La resta de professionals i usuaris de centre es troben bé i sense cap símptoma relacionat a la COVID, encara que al llarg del dia de demà es realitzaran proves PCR a tots els professionals.

Seguint els protocols establerts, de manera preventiva se suspenen les sortides dels usuaris al poble de Creixell, a més de fer més èmfasi en la constant desinfecció de mans de residents i professionals. Els usuaris també tornaran a fer servir les mascaretes en les seves unitats de convivència i s’intensificarà la ventilació natural de les àrees comunes. D’altra banda, Mimara Creixell passa a tenir la categoria de centre taronja, és a dir, que pot continuar fent ingressos i es poden fer visites.

Des de la Direcció de centre, tal com ha precisat en una nota de premsa, «s’han activat també tots els protocols de comunicació als diferents col·lectius: residents, famílies, treballadors, així com proveïdors i mitjans de comunicació, seguint les polítiques de transparència que s’han instaurat en les residències que gestiona el mateix grup des de l’inici de la pandèmia».

Cal destacar «que els professionals de la residència sociosanitària segueixen tots els protocols de prevenció establerts per les autoritats competents, a més de comptar amb mesures pròpies que reforcen la protecció tant de residents com de l’equip de professionals».

Durant aquests últims mesos,continua el comunicat, «s’ha treballat sense descans i s’han adquirit tots els recursos sanitaris necessaris. Mantenim una comunicació constant amb les autoritats sanitàries, i treballem amb celeritat i de manera eficaç per protegir i preservar la salut d’usuaris, familiars i treballadors».

Redacció