.

.

TOTS 21

El partit es disputarà aquest diumenge a les 19:00 hores al Serrallo. Foto: CBT

L’Ibersol CBT afrontarà aquest diumenge (19:00 hores) la tercera jornada de la Lliga Catalana EBA contra el CB Navàs Viscola, i ho farà en el millor escenari de tots, al Serrallo davant la seva afició, L’equip, que ha guanyat els seus dos enfrontaments anteriors, va recuperar a Larry Ewulu la jornada anterior, però en aquesta, Dani Tugores s’afegirà a la llista de baixes tot esperant els resultats definitius sobre la seva lesió. Víctor Vinós i Ousmane Ndour continuaran sent baixa. L’últim fitxatge, Alex Doche entrarà en la dinàmica de l’equip.

“És un partit definitori pel que fa a classificació, però nosaltres no pensem en això. Volem continuar fent créixer l’equip, en això podrem afegir a Alex Doche i que comenci a veure les nostres dinàmiques”, comenta el tècnic tarragoní,  Berni Álvarez.

“No tenim clar l’abast de la lesió de Tugores, s’hauran de fer més proves per saber el temps de recuperació que necessitarà. Per nosaltres és una baixa molt sensible”, afegia sobre la lesió de Tugores.

Redacció