.

.

TOTS 21

David Solans, en una escena del film

El jove actor David Solans, que va protagonitzar el film del director tarragoní Jesús Monllaó ‘Fill de Caín’, ha estat nominat com a millor actor revelació de l’any 2013 pel Cercle d’Escriptors Cinematogràfics d’Espanya, que ha fet públic aquests dies els nominats en les diferents categories.

Justament, Solans ha estat nominat recentment com a millor actor dels Premis Gaudí de cinema, que convoca l’Acadèmia del Cinema Català. La gala dels guardons se celebrarà a Barcelona el proper 2 de febrer. ‘Fill de Caín’ suma vuit nominacions a aquest premi, incloent-hi la de millor pel·lícula.

Als guardons del Cercle d’Escriptors Cinematogràfics, Solans competirà amb Javier Pereira, per ‘Stockholm’; Hovik Keuchkerian, per ‘Alacrán enamorado’, i Berto Romero, per ‘Tres bodas de más’. Es tracta dels guardons més antics que es concedeixen a Espanya en el terreny cinematogràfic.

Solans, natural de Vilassar de Mar, va ser junt amb la reusenca Abril Garcia seleccionat en el càsting que en 2011 es va fer a Tarragona per escollir els personatges del Nico i la Laura de ‘Fill dfe Caín’. Un total de 500 nens i nenes es van presentar al càsting.

Seguiu el llistat de tots els nominats en aquest enllaç.