.

David Solans, en una escena del film

El jove actor David Solans, que va protagonitzar el film del director tarragoní Jesús Monllaó ‘Fill de Caín’, ha estat nominat com a millor actor revelació de l’any 2013 pel Cercle d’Escriptors Cinematogràfics d’Espanya, que ha fet públic aquests dies els nominats en les diferents categories.

Justament, Solans ha estat nominat recentment com a millor actor dels Premis Gaudí de cinema, que convoca l’Acadèmia del Cinema Català. La gala dels guardons se celebrarà a Barcelona el proper 2 de febrer. ‘Fill de Caín’ suma vuit nominacions a aquest premi, incloent-hi la de millor pel·lícula.

Als guardons del Cercle d’Escriptors Cinematogràfics, Solans competirà amb Javier Pereira, per ‘Stockholm’; Hovik Keuchkerian, per ‘Alacrán enamorado’, i Berto Romero, per ‘Tres bodas de más’. Es tracta dels guardons més antics que es concedeixen a Espanya en el terreny cinematogràfic.

Solans, natural de Vilassar de Mar, va ser junt amb la reusenca Abril Garcia seleccionat en el càsting que en 2011 es va fer a Tarragona per escollir els personatges del Nico i la Laura de ‘Fill dfe Caín’. Un total de 500 nens i nenes es van presentar al càsting.

Seguiu el llistat de tots els nominats en aquest enllaç.

/* JS para menú plegable móvil Divi */