.

.

TOTS 21

La setmana cinematogràfica portarà les estrenes, a partir de dijous, a Yelmo Cines de Parc Central del film de terror ‘¡Nop!’, de Jordan Peele, i de la comèdia francesa ‘Dios mío, pero qué nos has hecho?’. De cara a la setmana vinent, el dimecres 24 d’agost (20:30 hores) es podrà assistir a la preestrena de ’42 segundos’, i el dijous dia 25 a una marató de la nissaga ‘After’, amb la número 3 i 4 a partir de les 16:00 hores.

‘Nop!’

Cinta de gènere fantàstic amb elements de terror del reconegut director i guionista Jordan Peele (‘Déjame salir’, 2017). Dos residents en un poble perdut a l’interior de Califòrina descobreixen la insòlita presencia de plats voladors que no venen precisament en so de pau.

‘Dios mío, pero qué nos has hecho?’

Aquesta comèdia francesa és la seqüela de la seqüela del film ‘Déu meu, però què t’hem fet?’ (2014), en el qual el matrimoni catòlic i conservador que formen Claude i Marie Verneuil afrontava –en clau d’humor- com les seves filles s’emparellaven amb francesos descendents de migrants de diferents orígens ètnics i religiosos. Ara el nus de la trama és una trobada amb els pares d’aquests cònjugues de les seves filles, i la sèrie de malentesos i situacions còmiques que es produeixen a partir d’aquí.

Redacció / ACN