.

Cartell de la  xerrada La privatització de l'aigua a Tarragona i Catalunya

Cartell de la xerrada La privatització de l'aigua a Tarragona i Catalunya

Enginyeria Sense Fronteres i Ecologistes en Acció ha organitzat la xerrada “La privatització de l’aigua a Tarragona i Catalunya” que tindrà lloc el 30 d’Abril al local de la CGT (Plaça Imperial Tàrraco, Antiga facultat) a les 18:00h. Es parlarà de la mercantilització de l’Aigua a Catalunya i de quina manera ens hi podem enfrontar.

Amb aquesta xerrada es pretén consolidar un grup de treball al camp de Tarragona sobre l’aigua, on siguin presents tots aquells col·lectius i persones que han vingut treballant aquest tema durant anys i tots aquells que es vulguin involucrar ara per així treballar coordinadament entre nosaltres i amb altres grups de Catalunya com la Plataforma Aigua és Vida.

La Plataforma Aigua és Vida, va néixer al Novembre del 2011 i va impulsar una moció contra la privatització de la empresa pública Aigües Ter-Llobregat. Avui més de 32 municipis s’han oposat a aquesta privatització, mentre la Generalitat ha demostrat ser la més ferma defensora del procés de privatització, assegurant al consorci guanyador una resolució favorable del conflicte, amb la garantia de retornar la inversió i abonar les indemnitzacions establertes al plec del contracte.

La Plataforma aposta per la remunicipalització de les aigües i denuncia totes aquelles accions en les que l’aigua és tractada com una mercaderia i no com un dret humà fonamental, un bé comú.