.

.

TOTS 21


Glòria Balanyà

Glòria Balanyà

La directora Glòria Balanyà i Altimira farà una interessant xerrada titulada ‘L’espectacle: del text a la posada en escena’, en la que parlarà de cóm es treballa desde l’inici d’un procés creatiu i fins l’estrena d’un espectacle.

Serà a la Cooperativa Obrera Tarraconense, dins l’Escola de l’Espectador, dimecres, 28 de gener, a les 19:00 h, a la Sala d’actes (entrada per C/Fortuny 23), i és de lliure accés.

L’Escola de l’Espectador ofereix idees bàsiques per entendre millor i gaudir més els espectacles que es veuen. Es realitzarà una classe mensual en dimecres en la que es donaran continguts fonamentals per entendre el teatre des de la perspectiva del dramaturg, l’escenografia, el vestuari, la il·luminació, teatre de gènere, el maquillatge, la música, els efectes sonors i un llarg etcètera, per gaudir a molts nivells cada espectacle.

Cada últim dimecres de mes, realitzen el cicle de conferències on reben la visita d’un professional de l’escena. La inscripció val 20 €, i és gratuïta per als socis de la Cooperativa. Les sessions obertes com aquesta són gratuïtes.