.

.

TOTS 21


Una imatge de Xavier Ribera a les instal·lacions de l'AEQT

Una imatge de Xavier Ribera a les instal·lacions de l'AEQT

El periodista Xavier Ribera Fernández, que havia estat director de Comunicació del Gimnàstic de Tarragona des de l’any 2009, s’incorpora a l’estructura de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) com a cap de Comunicació. Aquest professional es coordinarà amb l’empresa P&C premsa i comunicació, que presta serveis d’assessorament de comunicació a l’Associació.

Aquesta incorporació s’emmarca en la necessitat de reforçar el departament de comunicació davant la nova etapa que es prepara per al sector amb la constitució del Clúster Químic el proper dia 28 de març.

Xavier Ribera (Tarragona, 1985) va simultaniejar la tasca de redactor d’esports a les emissores de la cadena SER a Tarragona entre 2005 i 2009 amb col.laboracions puntuals en diversos mitjans (els diaris Aquí, de Tarragona i Més Tarragona, Ona Valls – COM Ràdio, i Televisió de Catalunya), també va desenvolupar tasques de director de comunicació del Concurs de Castells en les edicions 2006 i 2008. Va estudiar periodisme a la URV, tot i que va acabar els estudis a la UAB; s’ha especialitzat en comunicació en noves tecnologies i l’aplicació d’aquestes als entorns de comunicació corporativa i màrqueting.